Ο Δημοσθένης στη Γη της Ελιάς ακούει την προτροπή της Ασπασίας να αγορασει αυτοκίνητο στην Ειρήνη, το κορίτσι όμως τρακάρει και καταλήγει στο νοσοκομείο, απ’ όπου θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων.

Η Ειρήνη έχει έρθει κοντά με τον Λεωνίδα και μάλιστα η Άννα μαθαίνει ότι η κόρη του Καπερνάρου βγαίνει με τον πρώην της και μέσα της καίγεται!

Ο Δημοσθένης από την άλλη έχει καταλάβει ότι η Ειρήνη βλέπει κάποιο αγόρι, αλλά δεν μπορεί με τίποτα να βρει με ποιον κυκλοφορεί η κόρη του. Λέει τους προβληματισμούς του στην Ασπασία που μάλλον δεν του δίνει και πολλή σημασία.

Στο μεταξύ η Ειρήνη οδηγεί επιπόλαια και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Η κοπέλα χτυπάει και τραυματίζεται αμέσως ειδοποιούν το ασθενοφόρο τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο ενώ ειδοποιούν την οικογένειά της.

Όπως είναι φυσικό το τροχαίο αναστατώνει τον Δημοσθένη και την Ασπασία οι οποίοι τρέχουν στο νοσοκομείο για να δουν τι έχει συμβεί.

Αμέσως κοντά τους φτάνει ο Στάθης και η Αρετή. Στο μεταξύ τα άσχημα νέα μαθαίνονται παντού και ο Λεωνίδας πηγαίνει να τη δει. Έτσι, εμφανίζεται στο νοσοκομείο και ρωτά για την κατάστασή της.

Αυτό παραξενεύει τον Δημοσθένη που ψάχνει να μάθει ποιος είναι. Την ίδια στιγμή φτάνει και ο Φίλιππος στο νοσοκομείο ο οποίος προκαλεί μεγάλη εντύπωση με την αντίδρασή του. Είναι συντετριμμένος και μόνο η Ασπασία γνωρίζει το γιατί. Επιπλέον ο νεαρός διώχνει τον Λεωνίδα για να μην καταλάβει κάτι ο Στάθης. Ωστόσο με αυτό το γεγονός θα έρθουν στο φως τόσο η σχέση της με τον Λεωνίδα όσο και η αδελφική σχέση με τον Φίλιππο.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA