Ο Κωνσταντίνος έχει πάρα πολλή δουλειά στο γραφείο στη σειρά του MEGA,Η Γη της Ελιάς και νομίζει ότι ήρθε η στιγμή να πάρει κάποια κοπέλα για να τον βοηθάει. Ψάχνοντας λοιπόν για γραμματέα, βλέπει αρκετές υποψήφιες και τελικά καταλήγει σε μια κοπέλα, τη Σοφία, την οποία υποδύεται η Κύπρια ηθοποιός Σκεύη Παπαμιλτιάδους. Η Σοφία λοιπόν, πιάνει δουλειά στο γραφείο του Κωνσταντίνου και πέρα από την προθυμία και τον ζήλο που δείχνει για τη δουλειά, παράλληλα δείχνει με διάφορους τρόπους και τη συμπάθειά της στον Κωνσταντίνο.

Η κοπέλα είναι ιδιαίτερα καλή μαζί του, ενώ εκείνος δεν δίνει και πολύ σημασία καθώς το μυαλό και η καρδιά του είναι μόνο στην Ισμήνη. Φυσικό η Ισμήνη, έχοντας το γυναικείο ένστικτο ιδιαίτερα ανεπτυγμένο, έχει αρχίσει να εντοπίζει το ενδιαφέρον της Σοφίαs για τον άντρα της αλλά δεν δίνει αρχικά σημασία, ωστόσο διατηρεί κάποιες επιφυλάξεις ως προς την κοπέλα αυτή. Όμως, στη συνέχεια. τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν καλά για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο. Κι αυτό γιατί η Σοφία θα αρχίσει να γίνεται όλο και πιο διαχυτική με τον Κωνσταντίνο και στην πραγματικότητα θα τον πολιορκεi, δημιουργώντας του αρκετά προβλήματα.

Η Ισμήνη του επισημαίνει ότι δεν είναι σωστή η συμπεριφορά της αλλά εκείνος της απαντάει ότι απλά είναι πολύ ευγενική.

Οι υποψίες της Ισμήνης όμως αρχίζουν να επιβεβαιώνονται και μοιραία να δημιουργούνται καβγάδες ανάμεσα σε εκείνη και τον άντρα της καθώς ο Κωνσταντίνος δεν δέχεται τις αντιδράσεις της, λέγοντας της να συνέλθει και να μη γίνεται άδικη.

Ωστόσο η Ισμήνη επιμένει και του ζητάει να απομακρύνει τη Σοφία από το γραφείο του,, αλλά ο Κωνσταντίνος από εγωισμό της λέει όχι γιατί του δείχνει ότι δεν του έχει εμπιστοσύνη και αυτό δεν μπορεί να το ανεχτεί.

Ωστόσο δεν αργεί η στιγμή που και ο ίδιος διαπιστώνει ότι η Ισμήνη είχε δίκιο και ότι η Σοφία έχει άλλες βλέψεις για τον ίδιο και μάλιστα σε ενοχλητικό σημείο. Τότε είναι που παίρνει την απόφαση να σώσει τον γάμο του, κυριολεκτικά ένα βήμα πριν διαλυθεί!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 30/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

Θύρα 7 : ΖΗΣΑΜΕ το όνειρο τρελό!

Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία ορίζουν ημερομηνία γάμου- Θα παντρευτούν τελικά;