Η απόφαση του Ισίδωρου στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, να ζητήσει διαζύγιο από την Αμαλία, της προκαλεί ακόμα πιο έντονα την δίψα της για εκδίκηση. Στο μεταξύ ο Ισίδωρος ζητάει από το Λυκούργο να βρει τρόπο ώστε να σπάσει το προγαμιαίο σύμφωνο που είχε κάνει με την Αμαλία αλλά εκείνη σκοπεύει να τον δυσκολέψει.

Όμως ο Βρεττάκος είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και της ξεκαθαρίζει πως δεν θα τηρήσει το προγαμιαίο συμβόλαιο. Όλα δείχνουν έτοιμα για το γάμο Αθηνάς και Τζον στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς την Πέμπτη 27 Ιουνίου ωστόσο εκείνη ετοιμάζεται να τους καταστρέψει και μάλιστα μπροστά σε όλη την Μάνη.

Η Αμαλία εκδηλώνει τις πραγματικές προθέσεις της και φαίνεται πως θέλει να καταστρέψει ολοσχερώς τον Ισίδωρο αλλά και την Αθήνα και δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή για εκείνη από την μέρα του γάμου. Η Αθηνά και ο Τζον παντρεύονται στο δημαρχείο υπό τις ευλογίες του Ισίδωρου και στη συνέχεια ακολουθεί γλέντι με όλη την Μάνη καλεσμένη.

Το κέφι σύντομα θα χαλάσει όταν εμφανιστεί η Αμαλία, αποφασισμένη να καταστρέψει την χαρά της ημέρας. Δύο ακραία γεγονότα έρχονται να ανατρέψουν τις ζωές κάποιων ηρώων και θα συμπαρασύρουν τις ζωές κάποιων άλλων με οδυνηρό τρόπο.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 18/6 spoiler: Ποιος κερδίζει την 3η ατομική ασυλία;

UEFA Ranking Ελλάδα: Η αρχή της εκτόξευσης!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος το σκάει κρυφά και μόνος του- Πώς θα αντιδράσει Αμαλία και Μιράντα;