Στην κατάθλιψη βυθίζεται η Αμαλία τις ημέρες των Χριστουγέννων στη σειρά Η Γη της Ελιάς, καθώς ο Ισίδωρος αναχωρεί για το Λονδίνο και την αφήνει μόνη… ‘Οταν επιστρέφει, η Αμαλία κάνει φιλότιμες προσπάθειες να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του, αλλά εκείνος έχει αποφασίσει να κρατήσει αποστάσεις.

Τρομερά αναστατωμένη από τη συμπεριφορά του άντρα της, παρακαλεί την Ιουλία να μεσολαβήσει για να κατευνάσει τον θυμό του. Όμως εκείνος συνεχίζει να της φέρεται τυπικά και αυτό την οδηγεί σε μια ακραία αντίδραση. Σύντομα η Ιουλία της ξεκαθαρίζει ότι ο Ισίδωρος δεν υποχωρεί στους εκβιασμούς. Η Αμαλία νιώθει να διαλύεται από την αναμονή και ζητά τη βοήθεια του Μάνου και της Μαρίνας.

Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος, ο Μάνος, η Αθηνά και η Μαργαρίτα κάνουν σύσκεψη με τον Τζον Μακρίδη και αποφασίζουν τους όρους και το πλάνο της συνεργασίας τους. Ο Φίλιππος βλέπει στον δρόμο τη Βασιλική με τον Μιλτιάδη και αμέσως το μυαλό του πηγαίνει στο χειρότερο σενάριο. Η ζήλια του φουντώνει για μια ακόμα φορά όπως αναφέρει το Τηλέραμα. Ανησυχεί ότι κάτι τρέχει ανάμεσα σε αυτούς τους δύο και ο Παρασκευάς ενισχύει αυτό το συναίσθημα, μήπως και τον ωθήσει να τα ξαναβρεί με τη Βασιλική. Η προσπάθειά του όμως πέφτει στο κενό.

Ο Στάθης, οργισμένος, απαγορεύει στην Ιουλία να πάει στην Κηφισιά και να μείνει μόνη της.

Σιγά σιγά όμως μαλακώνει, γιατί η Ιουλία τού εξηγεί τους λόγους που την κάνουν να θέλει να απoμακρυνθεί από τη Μάνη μέχρι να γεννηθεί το παιδί. Τελικά ο Στάθης συναινεί, με την προϋπόθεση ότι θα προσέχει και θα προσλάβει εσωτερική γυναίκα. Ο Τζον πολιορκεί ερωτικά την Αθηνά και οι δυο τους αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα. Ο Χρήστος παλεύει να αποφύγει την Αριάδνη, ενώ ο Αποστόλης τούς πετυχαίνει σε τρυφερό τετ α τετ. Η Ασπασία συμβουλεύει την Ειρήνη να μην ξαναγυρίσει στον Παρασκευά. Σύντομα ο Δημοσθένης τρέχει στο πλευρό της Ξένιας, που αισθάνεται αιφνίδιους πόνους.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Σπάσιμο νεύρων στον Ιάσωνα-Αυτός του σκάβει το λάκκο!

Είσαστε έτοιμοι για 11 αξέχαστες στιγμές και μια «βόμβα» στον κόσμο του Motorsport

Survivor 2024: Χαμός με τον Τζέιμς Καφετζή-«Σεισμός» με την αποκάλυψη-Ποιος τον κράτησε εκτός παιχνιδιού;