Μια ανάσα από την πρεμιέρα του γ’ κύκλου και οι φαν της σειράς Η Γη της Ελιάς, αναμένουν με αγωνία να μάθουν τι ακριβώς θα συμβεί στους αγαπημένους τους ήρωες.

Στη δεξίωση που πραγματοποιείται στην έπαυλη του Ισίδωρου η χαρά μετατρέπεται σε εφιάλτη με την εισβολή των αντρών του Δημοσθένη, οι οποίοι μετά τη ληστεία της χρηματαποστολής τράπηκαν σε φυγή, με την αστυνομία να τους καταδιώκει.

Ο Ισίδωρος, που εκείνη την ώρα είναι μέσα στο σπίτι, παρά τις αντιρρήσεις της Αμαλίας, αρπάζει το όπλο του και βγαίνει έξω για να τους αντιμετωπίσει. Σύντομα ακούγονται πυροβολισμοί… ‘Οπως «προδίδει» και το τρέιλερ του γ’ κύκλου, ένας από τους ληστές σωριάζεται αιμόφυρτος, ενώ ένας άλλος χτυπά οργισμένος τον Ισίδωρο…

Η κατάσταση, όπως όλα δείχνουν, έχει ξεφύγει και γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη. Ο Μάνος προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του, αν και ανησυχεί πολύ για τα αγαπημένα του πρόσωπα και κυρίως για τη Μαρίνα. Φωνάζει στους άντρες να την αφήσουν να φύγει γιατί είναι έγκυος, όμως εκείνοι της φέρονται βάναυσα και την απειλούν, όπως όλους εξάλλου, για να μην αντιδράσουν.

Σε ανύποπτο χρόνο όπως αναφέρει το Τηλέραμα, χωρίς να λογαριάσει τον κίνδυνο, ο Μάνος πετάει… βραστό νερό στον έναν ληστή, ενώ την ίδια στιγμή, πάνω στην αναμπουμπούλα, ο Κωνσταντίνος καταφέρνει να δραπετεύσει και βγαίνει έξω, όπου έχει ήδη στήσει ενέδρα ο Κουράκος μαζί με τους πάνοπλους άντρες του.. . Τι θα συμβεί άραγε στη συνέχεια και πόσο θα κινδυνέψουν οι ήρωες και κυρίως ο Μάνος; Θα αντέξει η Μαρίνα τη συναισθηματική φόρτιση ήτο μωρό της θα κινδυνέψει; Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος αμέσως υποψιάζεται ότι το φοβερό περιστατικό δεν μπορεί παρά να συνδέεται με τον Δημοσθένη και η οργή του ξεχειλίζει…

 

 

Η Γη της Ελιάς έρχεται στο MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Fake news-Αυτός είναι ο πιο παλιός έρωτας της παρουσιάστριας

Viral: Ο Μιτρίτσα εκτελεί φάουλ και η μπάλα φεύγει εκτός γηπέδου! – Απίστευτο fail video

Survivor: Βαρύτατες καταγγελίες από πρώην παίκτρια-Έχω υποστεί bullying