Η Μαργαρίτα επιχειρεί να κάνει τον Μιλτιάδη να δει τη Θεοδώρα με άλλα μάτια στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, χωρίς όμως να ξέρει ποιος είναι ο διακαής του πόθος. Η Βασιλική πηγαίνει στην Αθήνα αυθημερόν για να γνωρίσει το καινούριο της αδελφάκι και μαζί με την Αριάδνη περνούν λίγο χρόνο στο πλευρό της Ιουλίας και του Στάθη.

Ο Παρασκευάς, κόντρα στις πεποιθήσεις του, αναλαμβάνει αρχηγικό ρόλο στον πορτοκαλεώνα και οι εργάτες ανταποκρίνονται θετικά σε αυτό. Η Αμαλία μαθαίνει από σπόντα ότι γέννησε η Ιουλία και το λέει στον Ισίδωρο, ο οποίος γίνεται έξαλλος που δεν τον ενημέρωσε κανείς νωρίτερα. Αμέσως ζητά εξηγήσεις από τον Μάνο και την Ιουλία, που δεν τον ειδοποίησαν για τη γέννηση του μωρού, και επιστρέφει εσπευσμένα από το Λονδίνο.

Ο Μάνος κάνει σoβαρή προσπάθεια να κόψει τις αμφεταμίνες και η Αφροδίτη τού συνταγογραφεί αντικαταθλιπτικά. Ο Άγγελος ψαρεύει τον Πότη και συνειδητοποιεί ότι η Κούλα τού έχει πει πολλά ψέματα σχετικά με τους συγγενείς της. Την ίδια ώρα, η Κούλα αντιλαμβάνεται ότι ο άντρας που της έχει πάρει τα μυαλά δεν είναι γιος του μανάβη…

Ο Κουράκος συλλαμβάνει εκ νέου τον Πότη και την Άννα, επειδή συνεχίζουν τη σκοποβολή. Η Αθηνά πηγαίνει στο Σούνιο και η Μαρία τής προτείνει να επισκεφτούν την Ιουλία. Ο Παρασκευάς επιστρέφει το αμάξι στον Δημοσθένη, αλλά εκείνος δεν το δέχεται.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Καθήλωσε το πρώτο επεισόδιο – Δείτε σχόλια

Ο απολογισμός των «μαχών» Λουτσέσκου – Τερίμ – Επιβεβαιώθηκαν όσα είπε ο Μιρτσέα;

Survivor 17-5 spoiler : Τι θα γίνει στις ασυλίες με τον τραυματισμό του Φάνη;