Η Ασπασία στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, παρά τις προσπάθειες του Δημοσθένη, της Ειρήνης αλλά τελευταία και του Ορέστη, συνεχίζει να μη δέχεται να επιστρέψει στο σπίτι της.

Και ο Δημοσθένης προκειμένου να πιέσει την κατάσταση, εμφάνισε την Ελένη, ωστόσο δεν κατάφερε πολλά πράγματα. Βέβαια η Ασπασία κλονίζεται γιατί τον αγαπάει αλλά τα πράγματα πλέον είναι διαφορετικά.
Από τη μια είναι ανεξάρτητη οικονομικά, αφού πήρε όσα ήθελε από τον πρώην άντρα της στα δικαστήρια και από την άλλη βλέπει ότι ο κίνδυνος να τον χάσει μια για πάντα είναι ορατός : 0 Δημοσθένης κάνει ένα βήμα παραπάνω και ανακοινώνει στην Ειρήνη ότι αποφάσισε να παντρευτεί.

Αμέσως μετά η Ειρήνη ειδοποιεί τη μητέρα της γι’ αυτή του την απόφαση. Ωστόσο η Ασπασία για μια ακόμα φορά βάζει τον εγωισμό της μπροστά λέγοντας ότι καλά κάνει.

Αλλά μόλις η Ειρήνη φεύγει, η Ασπασία ξεσπάει σε κλάματα. Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι του, βάζοντας την Ειρήνη να παίξει χωρίς να το ξέρει πρωταγωνιστικό ρόλο και της λέει ότι σκέφτεται τις επόμενες μέρες να πει στην Ελένη να έρθει να μείνει μαζί τους. Ετσι κι αλλιώς σε λίγο θα γίνει και γυναίκα του όπως λέει και η Ειρήνη καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχουν πλέον πολλά περιθώρια.

Λίγο αργότερα η Ειρήνη πηγαίνει στην Ασπασία κι αρχίζει να την πιέζει νο γυρίσει στον Δημοσθένη προτού εκείνος προχωρήσει τη ζωή του με την Ελένη. Της λέει ότι θα μπει η άλλη στο σπίτι, κυρά κι αρχόντισσα κι αυτή θα κάθεται εκεί να πουλάει τραχανά! Αυτά της λέει και φεύγει. Η Ασπασία για πρώτη φορά τρέμει στην ιδέα και παίρνει τη μεγάλη απόφαση να γυρίσει. Το κου-δούνι του Δημοσθένη χτυπάει και. μόλις ανοίγει, μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει, η Ασπασία να του λέει: «Γύρισα στο σπίτι μας»!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 24/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Ειδική βαφή Ferrari F1 στο GP Μαϊάμι: Η Ferrari σε μπλε αποχρώσεις αντί για κόκκινο

Η Γη της Ελιάς: Τέλος η Θεοδώρα- Ο Μιλτιάδης τη διώχνει από το σπίτι