Παρά τις προσπάθειες που έχει κάνει ο Δημοσθένης στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, δεν έχει καταφέρει να μάθει ποιος είναι αυτός που «κουτουπώνει» την κόρη του, όπως λέει. Όλες οι προσπάθειές του έχουν πέσει στο κενό κι αυτό είναι που τον βασανίζει, καθώς, όπως φαίνεται, έχει λύσει όλα τα άλλα του προβλήματα. Κι εκεί που ψάχνει τον εραστή της Ειρήνης, του έρχεται η πληροφορία από το πουθενά, καθώς η Μαργαρίτα, μη γνωρίζοντας ότι ο Δημοσθένης έχει άγνοια, του αποκαλύπτει για τη σχέση της Ειρήνης με τον Παρασκευά.

Μόλις ο Δημοσθένης το ακούει, δεν πιστεύει στ αυτιά του: «Αποκλείεται, κάποιο λάθος κάνεις», λέει στη Μαργαρίτα, καθώς δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι η Ειρήνη έχει δεσμό με τον Παρασκευά και μάλιστα κάτω από τη μύτη του. «Αν με κορόιδευε τόσο καιρό θα τον τσακίσω», φωνάζει και αμέσως αρχίζει να κάνει κάποιες κινήσεις για να σιγουρευτεί ότι η Μαργαρίτα του λέει αλήθεια. Αμέσως συναντάει τον Βαγιάκο και του αναθέτει να την παρακολουθήσει: «Δεν θα τη χάσεις από τα μάτια σου, Θα γίνεις η σκιά της και θα έρθεις να μου πεις ποιον συναντάει», τον προστάζει.

Στο μεταξύ η Μαργαρίτα αποφασίζει να ενημερώσει τον Παρασκευά για να ξέρει ότι ο Δημοσθένης έχει μάθει για τη σχέση του με την Ειρήνη. Του το επισημαίνει κι εκείνος τρέμει από τον φόβο του, ότι δεν πρόκειται να γλιτώσει, καθώς ο Δημοσθένης είναι ικανός να τους παντρέψει με το ζόρι.

Παράλληλα, ο Δημοσθένης στριμώχνει την Ειρήνη ρωτώντας αν ο Παρασκευάς είναι ο λεγάμενος! Κι εκείνη αφενός μεν το παραδέχεται, αφετέρου του ανοίγει την καρδιά της και του λέει ότι όντως είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του και τον θέλει για να κάνουν οικογένεια μαζί!

Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις ο Δημοσθένης αποφασίζει να αναλάβει δράση και καλεί τον Παρασκευά στο σπίτι του  λέγοντάς του να μην κάνει κανένα αστείο και την κοπανήσει γιατί μαύρο φίδι που τον έφαγε!

Ο έντρομος Παρασκευάς δεν έχει άλλη επιλογή και πηγαίνει στο σπίτι της Ειρήνης, όπου ο Δημοσθένης, χωρίς πολλά λόγια, τον στριμώχνει και του δίνει τελεσίγραφο να παντρευτεί την Ειρήνη, χωρίς να τον αφήσει να πει κουβέντα!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 1/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

1 Μαΐου: Διεθνής Ημέρα Εργατών

Γιάννα Τερζή: Όσα εξομολογήθηκε για την περιπέτεια με τον καρκίνο- Πότε το έμαθε ο Πασχάλης Τερζής