Μείον ακόμα ένα επεισόδιο από τη σειρά Η Γη της Ελιάς! Κάποιοι προφανώς θα ικανοποιηθούν με αυτό που θα μάθουν αλλά η πλειονότητα των τηλεθεατών είμαστε βέβαιοι ότι θα πικραθούν με τη συγκεκριμένη εξέλιξη!

Προφανώς και τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζονται κανονικά! Επιπλέον, ούτε και το κανάλι αποφάσισε να «κόψει» την άκρως επιτυχημένη σειρά της Βάνας Δημητρίου και του Ανδρέα Γεωργίου!

Όμως η μπάλα, δεν αφήνει να… αγιάσουμε!

Βλέπετε, την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου, το επεισόδιο της δραματικής σειράς δεν θα προβληθεί αφού υπάρχει ο αγώνας ποδοσφαίρου UEFA Champions League μεταξύ των σπουδαίων ομάδων, Άγιαξ-Λίβερπουλ!

Τα καλύτερα παιδικά περιοδικά στην πιο χαμηλή τιμή

Πριν και μετά από κάθε αγωνιστική της διοργάνωσης, μαθαίνουμε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο «UEFA Champions League Magazine».

Στο UEFA Champions League συμμετέχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες και οι καλύτερες των ισχυρότερων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου στην Ευρώπη.

Ο αγώνας θα προβληθεί στις 22:00 ενώ θα έχει προηγηθεί τόσο ένα επεισόδιο της σειράς Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη σε επανάληψη στις 21:00 και έπειτα,  η αθλητική εκπομπή με θέμα την ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της UEFA Champions League, που προβάλλεται από το κανάλι του Mega, UEFA Champions League Magazine.

Η Γη της Ελιάς: Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Στη φυλακή ο Θοδωρής για την δολοφονία του Κοσμά

Κλείδωσε: Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τον Γενάρη!

Η Γη της Ελιάς: Άγριος ξυλοδαρμός της Αθηνάς- Συνάντηση Σωκράτη-Αντιγόνης