Στη Θεσσαλονίκη η Ιουλία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να πλησιάσει την Αριάδνη (Ειρήνη Τάσσου) στη Γη της Ελιάς, αλλά αντιμετωπίζει μια ιδιαίτερα αρνητική στάση από τη νεαρή κοπέλα, που δεν θέλει καμία επαφή με τη βιολογική της μητέρα. Σε μια ύστατη προσπάθεια, η Ιουλία τής γράφει ένα γράμμα, όπου εξηγεί όσα έχουν συμβεί, και το αφήνει στι δουλειά της για να της το δώσουν.

Η Αθηνά και η Μαρία συζητούν για τα τελευταία γεγονότα και η Αθηνά μένει έκπληκτη με τη στάση ζωής που έχει αποφασίσει νι κρατήσει η μητέρα της στο εξής. Η Μαρίνα, έξαλλη με τον Μάνο μετά την πληροφορία που της έδωσε η Αρετή, πηγαίνει και του ζητά εξηγήσεις. Ο Μάνος προσπαθεί να δικαιολογηθεί, να την πείσει πως με την Αφροδίτη τον συνδέει μόνο φιλική σχέση, αλλά δεν γίνεται πιστευτός και η κατάσταση χειροτερεύει.

Ο Στράτος αρχίζει να υποψιάζεται την ερωτική σχέση του Κουράκου με τη Δήμητρα. ‘Οταν ο άστεγος μεταβιβάζει όλη του την περιουσία στη Δομή, ο Νάσος Καπετανάκος, ο ξάδελφός του, βγαίνει εκτός εαυτού και βάζει στο στόχαστρό του τη Μαργαρίτα. Της στήνει καρτέρι στον δρόμο και προσπαθεί να την πετάξει στον γκρεμό με το αυτοκίνητό του.

Η Ιουλία, απογητευμένη από την αντίδραση της Αριάδνης, αποφασίζει να γυρίσει στη Μάνη. Ο Στάθης επικροτεί την κίνηση της, καθώς θεωρεί πως η παρουσία της στη Θεσσαλονίκη πίεζε πολύ την κατάσταση…

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Fame Story: Οριστικό – Τέλος τα επεισόδια όπως τα ξέραμε

FIA: Ο Ben Sulayem εξακολουθεί να πιέζει την ένταξη της Andretti στην F1

ALPHA: Ο Γιάννης Τσορτέκης επιστρέφει με αδιανόητο ρόλο