Η Γη της Ελιάς: Η νεκρή Μυρτάλη ενώνει αυτό το ζευγάρι!.

Η Γη της Ελιάς: Η νεκρή Μυρτάλη ενώνει αυτό το ζευγάρι!

Επόμενα Επεισόδια

Η Μαργαρίτα, σοκαρισμένη και νιώθοντας ενοχές στη σειρά Η Γη της Ελιάς για την κατάληξη του Αλέξη και των θυμάτων του, υποβάλλει
Συντάκτης:

Η Μαργαρίτα, σοκαρισμένη και νιώθοντας ενοχές στη σειρά Η Γη της Ελιάς για την κατάληξη του Αλέξη και των θυμάτων του, υποβάλλει παραίτηση, αποφασισμένη να φύγει από τη Μάνη.

Σε κατάσταση αμόκ ο Αλέξης τηλεφωνεί στη μητέρα του και την ενημερώνει για το φόνο της Μυρτάλης. Η Μαργαρίτα γεμίζει με ενοχές γιατί δεν κινήθηκε εγκαίρως για την άδεια εγκλεισμού του στο ψυχιατρείο και στη συνέχεια δέχεται απανωτά χτυπήματα, καθώς ο Αλέξης ομολογεί στον Κουράκο όλους τους φόνους που έχει διαπράξει.

Συνειδητοποιώντας ότι ο γιος της είναι κατά συρροή δολοφόνος, καταρρέει. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται και η Μαρίνα μετην Ιουλία. Η Μαρίνα κατηγορεί τον εαυτό της, γιατί ήξερε όσα είχε κάνει ο Αλέξης στη Μυρτάλη και δεν την πίεσε να τον χωρίσει, ενώ η Ιουλία νιώθει άσχημα που απομακρύνθηκε από κοντά της, ενώ ουσιαστικά την είχε σαν κόρη της.
Στο χωριό οι κάτοικοι έχουν μείνει άναυδοι από τις εξελίξεις. Ο Λυκούργος ξεκαθαρίζει στη Χάιδω πως θα αρνηθεί να αναλάβει την υπεράσπιση του Αλέξη, σε περίπτωση που του το ζητήσει η Μαργαρίτα. Ο Στάθης, που αγαπά βαθιά την Ιουλία, παραμερίζει εγωισμούς και της τηλεφωνεί για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του. Η ζεστασιά και η αγάπη του πλημμυρίζουν τη διαλυμένη Ιουλία που αδυνατεί να διαχειριστεί το χαμό της ανιψιάς της. Ο Στάθης ενημερώνει το γιο του Στέφανο γιατο θάνατο της Μυρτάλης κι αυτός επιστρέφει για λίγες ημέρες στην Αρεόπολη, θέλοντας να παραστεί στην κηδεία της. Η Μαργαρίτα βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού. Ο Αλέξης οδηγείται στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, προκειμένου να απολογηθεί για τα αποτρόπαια εγκλήματα που έχει διαπράξει. Η Μαρίνα αποκαλύπτει σε όλους ότι πριν από ένα χρόνο ο Αλέξης είχε απαγάγει τη Μυρτάλη και η Μαργαρίτα της είχε ζητήσει να το κρατήσει κρυφό. Αργότερα, η Ιουλία πηγαίνει έξαλλη στο σπίτι της Μαργαρίτας και της ζητάει το λόγο γι’ αυτή τη συγκάλυψη.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Σχόλια