Είναι σίγουρο ότι στη σειρά Η Γη της Ελιάς, ο Ισίδωρος έχει καταλάβει πως η Μυρτάλη δεν είναι έτοιμη να κάνει αυτά που τους ανακοίνωσε. Εχει ήδη διαπιστώσει ότι οι κινήσεις της είναι επιπόλαιες και για έναν μόνο σκοπό, για να πλήξει τους Βρεττάκους και για να πάρει στα χέρια της όλη τη διαχείριση της εταιρείας, βγάζοντάς τους στο περιθώριο.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή ο Ισίδωρος δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και μάλιστα έδειξε στη Μυρτάλη ότι δεν πανικοβλήθηκε.

Έχοντας τη δύναμη και τα χρήματα, έβαλε το ποσό -που έπρεπε, ενώ η Μυρτάλη έπεσε στην παγίδα του Δημοσθένη να δανειστεί και να μην μπορεί να τα δώσει πίσω. Ο Δημοσθένης το γνώριζε εξ αρχής αυτό και επίτηδες της έστησε αυτή την παγίδα ώστε να αναγκαστεί να του πουλήσει τις μετοχές της στην επιχείρηση των Βρεττάκων.

Τόσο αυτός όμως, όσο και η Μυρτάλη λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Ο Ισίδωρος, δέκα βήματα πιο μπροστά, αρπάζει την ευκαιρία αδυναμίας πληρωμής της Μυρτάλης και πληρώνει αυτός το μερίδιό της. Ετσι της παίρνει το 51 °/ο και αποκτά τον πλήρη έλεγχο στην περιουσία της, αφήνοντας φυσικά και τον Δημοσθένη χαμένο απ’ αυτή την υπόθεση.

Στη συνέχεια παραχωρεί αυτό το ποσοστό στον Μάνο και ο γιος του γίνεται αρχηγός σε όλα. Η Μυρτάλη πλέον έχει χάσει τα πάντα, την περιουσία, αλλά κυρίως την αγάπη και την εκτίμηση της οικογένειάς της. Στην κυριολεξία δεν έχει πρόσωπο να τον αντικρίσει και τον μόνο που συνεχίζει να έχει στο πλευρό της είναι τον Αλέξη. Στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν από τις 15 Ιανουαρίου και μετά, η Μυρτάλη μετά το τελευταίο αυτό χτύπημα, θα αρχίσει να προβληματίζεται για όλα όσα έχει κάνει και ν’ αλλάζει κάπως τη συμπεριφορά της.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Μαργαρίτα και Γεράσιμος μαζί-Στενεύει ο κλοιός γύρω από την Αρετή!

«Τελειώνει» κι άλλος ξένος από τον Ολυμπιακό – Πού θα πάει

MEGA: Τέλος αυτή η εκπομπή-Δεν ήρθαν τα αναμενόμενα νούμερα