Μπορεί ο Κουράκος και η Ευτυχία στη σειρά Η Γη της Ελιάς να ζουν έναν μεγάλο έρωτα, όμως αυτός φαίνεται να βρίσκεται κάτω από μία βαριά σκιά. Κι αυτό γιατί το ζευγάρι έχει ανάμεσά του αλήθειες που τους χωρίζουν και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές.

Αυτό όπως είναι φυσικό θα τους κρατήσει πίσω. Μέχρι τότε όμως, μιας και τώρα ο Γιώργης είναι πλέον ελεύθερος, μπορεί να τρέξει αγκαλιά της αγαπημένης του.

Και φυσικά η Ευτυχία τώρα χαίρεται αλλά και από την άλλn φοβάται δύο πράγματα. Κυρίως τρέμει μήπως την κατηγορήσει ο κόσμος πως «έκλεψε» τον Κουράκο από την Ιουλία, ότι δηλαδή αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού τους. Επίσης αυτό που τρέμει είναι ότι δεν έχει πει την αλήθεια στον Γιώργη για τη δολοφονία του Ανέστη. Η κοπέλα αυτό το φέρνει βαρέως στη σχέση της με τον Γιώργη και κάποια στιγμή αργότερα θα λυγίσει και θα του πει την αλήθεια, ρισκάροντας τα πάντα.

Ωστόσο και μέχρι όλα να πάνε κατ’ ευχήν, αν και μοιάζει δύσκολο, υπάρχει η Μαργαρίτα που θέλει να τακτοποιήσει την Ευτυχία για να μη συναντήσει άλλες πίκρες στη ζωή της. Έτσι αποφασίζει να τη φέρει πιο κοντά με τον Στράτο. Η νεαρή κοπέλα προσπαθεί περισσότερο για το χατίρι της Μαργαρίτας αλλά αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον Κουράκο που φαίνεται να τρελαίνεται και μόνο στην ιδέα ότι η Ευτυχία θα είναι με κάποιον άλλο!

Από την άλλη, η Ευτυχία βλέπει τον αστυνόμο να εκνευρίζεται κι αυτό της προκαλεί τρόμο αφού φοβάται μη βγει στο φως η σχέση τους!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης τελειώνει με την Μυρτάλη-Άλλη γυναίκα στη ζωή του!

Μιλγουόκι Μπακς: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τον Λούκα Ντόντσιτς να υποκλιθεί!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία παίρνει μία δραματική απόφαση για το μωρό-Εκτεθειμένη η Βικτώρια