Η ψυχολόγος στη σειρά Η Γη της Ελιάς, αγανακτισμένη με την Αρετή, σταματάει τις συνεδρίες τους και βέβαια η Αρετή δεν χάνει ευκαιρία να τη βρίσει.

Την ίδια ώρα ο Μάνος δίνει στον Ισίδωρο το προσκλητήριο της Ευτυχίας και του Κουράκου λέγοντάς του ότι ο Γιώργης παντρεύεται την Ευτυχία την κοπέλα που δουλεύει σε αυτούς ενώ παράλληλα η Ιουλία δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη και λέει στον αδελφό της ότι αυτό είναι κάτι το ωραίο αφού τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα για το τι θα πει ο κόσμος. Πλέον θα μπορεί και εκείνη να κυκλοφορεί ελεύθερα με τον Στάθη και μάλιστα ανακοινώνει ότι τον Ιούνιο θα παντρευτούν κι αυτοί, αλλά με πολιτικό γάμο αυτή τη φορά! Όπως είναι φυσικό όταν ακούει αυτή την ανακοίνωση ο Ισίδωρος, την κοιτάει με στραβό μάτι!

Λίγο αργότερα η Ιουλία δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη. Η Μυρτάλη σε απόγνωση πηγαίνει στο σπίτι της και με κλάματα της αποκαλύπτει τα πάντα! Της ζητάει ως χάρη να τη βοηθήσει να πουλήσει τις μετοχές της γιατί πλέον έχει αποφασίσει να φύγει από την Ελλάδα και ό,τι την κρατάει στη Μάνη!

Όπως είναι φυσικό η Ιουλία πέφτει από τα σύννεφα και την ρωτά: «Μυρτάλη, τι έγινε; θέλεις να μου πεις τι σου συμβαίνει και Θέλεις να φύγεις στο εξωτερικό».

Ωστόσο όπως είναι αναμενόμενο, η Μυρτάλη δεν της ανοίγεται ενώ το μόνο που της λέει είναι ότι έκανε πολλά λάθη και ότι θέλει να αρχίσει μια νέα ζωή και στη συνέχεια της ζητάει τη βοήθειά της για να τους πουλήσει τις μετοχές της και να φύγει στο εξωτερικό!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε απόσπασμα της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

ΑΝΤ1: Σειρά αποκάλυψη με την Μαρία Καβογιάννη-Ένα ταξίδι μετά και πέρα από το θάνατο!

O Μητσοτάκης άφησε το παντελόνι του ξεκούμπωτο επίτηδες;

Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Άρης-Τον βρίσκουν κρεμασμένο στο κελί του!