Μεγάλες ανατροπές και απρόσμενες εκπλήξεις επιφυλάσσει έμπειρη πένα της Βάνας Δημητρίου στους ήρωες της επιτυχημένης σειράς Η Γη της Ελιάς, στον τέταρτο κύκλο που θα προβάλλεται από τον προσεχή Σεπτέμβριο μέσα από την συχνότητα του MEGA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV, ένα από τα σημαντικά γεγονότα που πρόκειται να μας απασχολήσουν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του σίριαλ είναι η επιστροφή της Ιουλίας στη Μάνη. Η γυναίκα πριν από αρκετά μεγάλο διάστημα αποφάσισε να μετακομίσει στο σπίτι στην Κηφισιά προκειμένου να γεννήσει το μωρό της με ηρεμία και γαλήνη.

 

Όμως ακόμη και μετά την έλευση του γιου της η Ιουλία επέλεξε να παρατείνει την διαμονή της στην πρωτεύουσα όπως αναφέρει το MyTv. Μάλιστα ένας από τους λόγους που η ίδια δεν αποφάσισε νωρίτερα να γυρίσει πίσω είναι η Αρετή.

Η Ιουλία γνωρίζει ότι η πρώην σύζυγός του Στάθη και ορκισμένη εχθρός της έχει ενημερωθεί για τη γέννηση του μωρού και ότι είναι ικανή να της κάνει πόλεμο. Η ίδια ωστόσο δε νιώθει έτοιμη να την αντιμετωπίσει, εισπράττοντας όλη την αρνητική της ενέργεια.

 

Όπως θα δούμε όμως ο Στάθης ανυπομονώντας να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή θα πιέσει την αγαπημένη του να γυρίσει άμεσα πίσω. Άλλωστε, το ζευγάρι σχεδιάζει να επισημοποιήσει την σχέση του μέσα στο Φθινόπωρο, οπότε η Ιουλία πρέπει να ασχοληθεί και με τις σχετικές ετοιμασίες.

Μόλις λοιπόν το μωρό μεγαλώνει λίγο η γυναίκα αποφασίζει να γυρίσει μόνιμα στην Αρεόπολη. Ο Στάθης και η Αριάδνη που ζουν στο σπίτι της όταν μαθαίνουν τα χαρμόσυνα νέα ετοιμάζουν ένα οικογενειακό πάρτι για εκείνη και το μικρό Ιάκωβο για να τους υποδεχτούν όπως τους αξίζει.

 

Η επιστροφή της Ιουλίας στη Μάνη σηματοδοτεί την έναρξη της νέας ζωής της οικογένειας της. Εντωμεταξύ την ίδια περίοδο μία απρόσμενη συγκυρία δημιουργεί ακόμα πιο θετικές προϋποθέσεις για τον ερχομό της διότι όσο εκείνη εγκαθίστανται ξανά στη Μάνη η Αρετή, μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης εξομολογείται τα αισθήματα του στη Βασιλική!

F1 Ισπανικού GP : Ο Fernando Alonso είπε στην Aston Martin: «Δούλεψε πιο σκληρά, μίλα λιγότερο»

Το Προξενιό της Ιουλίας: Έτσι πεθαίνει το μωρό της Ιουλίας