Μετά την απίστευτη πλεκτάνη που έστησε η Αρετή σε βάρος του Στάθη στη σειρά Η Γη της Ελιάς, η γυναίκα διαπιστώνει ότι το κόλπο για επανασύνδεση δεν έπιασε και πλέον θέλει να τον εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο. Παράλληλα, στο στόχαστρό της βρίσκεται πάντα και η Ιουλία, που τη θεωρεί υπαίτια για τη διάλυση του γάμου της.

Οι δύο γυναίκες δεν έχουν καμία επαφή και παρόλο που ζουν στον ίδιο τόπο όταν αντικρίζουν η μία την άλλη αλλάζουν δρόμο. Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια, κάποια στιγμή η Ιουλία και η Αρετή έχουν μια τυχαία συνάντηση.

Η πρώτη έχει μάθει για τις φήμες περί επανασύνδεσης του Στάθη και της πρώην συζύγου του και σε συνδυασμό με την τραγική απώλεια της Μυρτάλης βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η Αρετή, πάλι, διψάει για καβγά και μόλις βλέπει μπροστά της την Ιουλία αρχίζει να τη βρίζει. Η ξαφνική επίθεση ξαφνιάζει τη γυναίκα και τη βγάζει εκτός ελέγχου.’Ετσι, για να την κάνει να σταματήσει, της ρίχνει ένα δυνατό χαστούκι. Η Αρετή σοκάρεται με τη βίαιη αυτή κίνηση, καθώς δεν την περίμενε. Χωρίς να χάνει λεπτό, πηγαίνει αμέσως στον αστυνόμο Κουράκο και του ζητάει επιτακτικά να συλλάβει ταν Ιουλία γιατί τη χαστούκισε. Εκείνος έχει κουραστεί με τη συμπεριφορά της, καθώς πριν από λίγες ημέρες τραβολογούσε στο τμήμα και τον Στάθη για βίαιη συμπεριφορά, και δεν πιστεύει τους ισχυρισμούς της. ‘Ετσι, λοιπόν, την πετάει έξω από το γραφείο του. Αμέσως μετά, η Αρετή διαλαλεί παντού ότι η Ιουλία τη χαστούκισε, όμως όλοι γνωρίζουν το ποιόν των δύο γυναικών και κανείς δεν την πιστεύει.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία στα χέρια του Κουράκου-«Καρφώνεται» μόνη της για τη δολοφονία του Ανέστη!

Μύκονος: Βίντεο ΣΟΚ – Πόσο κοστίζουν δύο μερίδες πατάτες;

Survivor spoiler αποχώρηση 1/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός αποχωρεί