Ο Δημοσθένης μόλις μαθαίνει από τον Φίλιππο την αλήθεια για την Ειρήνη στη σειρά Η Γη της Ελιάς, τρέχει να βρει την Ασπασία και για πρώτη φορά εξαπολύει οχετό προς το πρόσωπό της.

Η Ειρήνη ακολουθεί κι εκείνη το παράδειγμα του πατέρα της και γυρίζει κι αυτή την πλάτη στην Ασπασία, αφού το μεγάλο μυστικό της τους έχει κλονίσει ανεπανόρθωτα. Το κλίμα ανάμεσα στον Φίλιππο και τη Βασιλική συνεχίζει να είναι αμήχανο και το ζευγάρι δείχνει να περνάει σοβαρή κρίση. Εκείνη δεν φαίνεται να τον συγχωρεί που λειτούργησε παρορμητικά και παραδέχτηκε την αλήθεια στον Δημοσθένη, αγνοώντας τη συμβουλή της μητέρας του. Η οργή του Δημοσθένη τον οδηγεί στην απόφαση να μη γράψει το σπίτι στην Ασπασία για να την τιμωρήσει κι εκείνη για να τον εκδικηθεί προχωράει στο διαζύγιο με αντιδικία.

Ο Χρήστος βλέποντας την καλή ψυχή που έχει η Αφροδίτη, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και ζητάει από την Αριάδνη να χωρίσουν γιατί όπως της ανακοινώνει, δεν πρόκειται να χωρίσει με την Αφροδίτη. Εκείνη καταρρακωμένη, παίρνει πρωτοβουλία και στέλνει μήνυμα στην Ιουλία.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος μαθαίνουν την αλήθεια για το παρελθόν του Παρασκευά, ενώ ο Στάθης υπογράφει συμβόλαια με τον Τζον και δηλώνει πολύ χαρούμενος με το νέο επαγγελματικό του βήμα. Στο μεταξύ, η Αρετή ετοιμάζεται να κάψει τον φούρνο του Τάσου, αλλά η Ασπασία τής χαλάει τα σχέδια. Την προειδοποιεί και την παίρνει άρον-άρον από εκεί.

Η Μαργαρίτα προτρέπει τον Τζον να πάρει μαζί του την Αθηνά στην Αμερική. Η Αριάδνη καταρρακώνεται από τον χωρισμό της με τον Χρήστο, ενώ εκείνος δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη του στην Αφροδίτη προκειμένου να απαλλαγεί από τις τύψεις. Μια μεγάλη φωτιά αναστατώνει το χωριό και θα φέρει ραγδαίες εξελίξεις…

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η πιο δυσάρεστη έκπληξη για τον Δημοσθένη-Πρώτο βήμα για Κουράκο και Ορέστη

Formula 1 GP Bahrain: Ασυνήθιστο πρόγραμμα για το Grand Prix της F1 του Μπαχρέιν 2024

Το Ναυάγιο: Ο Παντελίδης στήνει παγίδα στην Αλίκη-Η Ειρήνη σε σοκ!