Η δολοφονία της Μυρτάλης στη σειρά Η Γη της Ελιάς και η παραδοχή του Αλέξη ότι έχει σκοτώσει άλλους πέντε ανθρώπους στην περιοχή, πυροδοτεί διάφορα σχόλια κατά της αστυνομίας και ειδικότερα κατά του Κουράκου. Ο αστυνόμος το παίρνει προσωπικά και αποφασίζει να ασχοληθεί και πάλι με την υπόθεση του Ανέστη, γεγονός που προκαλεί τεράστιο φόβο στην Ευτυχία και την Αννα!

Όλα αρχίζουν όταν μια ανάμνηση με τον Ανέστη και συγκεκριμένα από τη στιγμή τηs δολοφονίας του, προκαλεί στην Ευτυχία μια απρόσμενη αντίδραση η οποία όμως παρεξηγείται από τον Κουράκο και φέρνει μεγάλη ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Την ίδια στιγμή, δύο θαμώνες στο καφενείο σχολιάζουν τις δολοφονίες και καταλήγουν στη δολοφονία του Ανέστη και την ανικανότητα του αστυνόμου να βρει τον δολοφόνο.

Τα νέα για την αρνητική κριτική που δέχεται ο αστυνόμος ταξιδεύουν γρήγορα και ο Γιώργης νιώθει να θίγεται η επαγγελματική του επάρκεια. Ετσι παίρνει την υπόθεση πολύ προσωπικά και αποφασίζει να κλείσει τα στόματα που τον κουτσομπολεύουν και τον κρίνουν αρνητικά. Οπως είναι επόμενο, η Αννα και ειδικά η Ευτυχία θορυβούνται. Η Ευτυχία τρέμει λέγοντας ότι ο Γιώργης δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι και θα το ψάξει όσο δεν πάει ενώ και οι δύο φοβούνται ότι θα τις ανακαλύψει.

Την ίδια ώρα ο Κουράκος, εμφανώς εκνευρισμένος από τα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν εις βάρος του για την υπόθεση του Ανέστη, παίρνει μια μεγάλη απόφαση, να βγάλει από το αρχείο τον φάκελο του φόνου του Ανέστη. Ζητάει από όλους να του πάνε όλα τα στοιχεία του φακέλου της δολοφονίας έτσι ώστε να αρχίσουν και πάλι οι έρευνες!

Στη συνέχεια ζητάει να του φέρουν όλα τα παλιά βίντεο από τις κινήσεις του Ανέστη την ημέρα της δολοφονίας του, τα οποία αρχίζει να βλέπει πάλι από την αρχή με κάθε λεπτομέρεια.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Στέλλα αναλαμβάνει το διαζύγιο Μαθιού και Βασιλικής-Αυτή τη χάρη ζητά από την Αργυρώ η Καλλιόπη

Γουέστ Χαμ: Οπαδός της έφαγε ξύλο και επιβραβεύτηκε!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Πώς θα εκδικηθεί η Αμαλία την Μιράντα-Αυτό θα κάνει ο Ντίνος!