Η Δήμητρα συνεχίζει να δουλεύει στο σπίτι του Ρουσσέα στη σειρά Η Γη της Ελιάς, ενώ ο Κουράκος την παρακολουθεί στα κρυφά με σκοπό να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη μυστική αποστολή που έχει αναλάβει.

Κάποια στιγμή, ο Βαγιάκος τη βλέπει να βγαίνει από το σπίτι του Γιώργη μεταμφιεσμένη και, νομίζοντας ότι είναι κάποια άλλη, αρχίζει να διαδίδει τη φήμη ότι ο Κουράκος έχει ερωμένη. Και ο Χρήστος, όμως, συνεχίζει τη δική του παράνομη σχέση με την Αριάδνη, αφού οι δυο τους παραδέχονται πια ότι δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλο.

Εκείνη έχει αρχίσει σιγά σιγά να μαλακώνει απέναντι στη μητέρα της και μάλιστα κάποια στιγμή που συναντά τυχαία την Ιουλία στον δρόμο, κοντοστέκεται και τη χαιρετά για πρώτη φορά.

Στο μεταξύ, η Αρετή γυρίζει σε όλη την Αρεόπολη επιδεικνύοντας τη βέρα των αρραβώνων της, την ώρα που ο Τάσος σχεδιάζει τον τρόπο που θα κερδίσει ξανά την πρώην γυναίκα του. Ο Στάθης ζητά από την Ιουλία να του ξεκαθαρίσει αν σκοπεύει να εγκατασταθεί στην Αθήνα όταν γεννηθεί το παιδί τους, δηλώνοντας ότι είναι τελείως αντίθετος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ενώ ο Χρήστος, που εξομολογείται πια τον έρωτά του στην Αριάδνη, συνεχίζει να κρατά τις αποστάσεις του από την Αφροδίτη, η Δήμητρα κάνει ένα τραγικό λάθος στην παρακολούθησή της, το οποίο μπορεί να την εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Ένα στοιχείο που αφήνει στο σπίτι του υπόπτου μπορεί να τη βάλει σε κίνδυνο στην επιχείρηση που ακολουθεί, και ο Κουράκος δεν μπορεί να κάνει κάτι για να τη βοηθήσει, καθώς δεν του έχει αναφέρει καμία λεπτομέρεια για τις κινήσεις της.

 

Η Γη της Ελιάς: Το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρήστος συλλαμβάνεται για το φόνο της Νέλλυς-Η Βικτώρια τον «καρφώνει» στην αστυνομία!

F1 Eddie Jordan: Ο Τζόρνταν χάνει την εμπιστοσύνη του στον Χάμιλτον «Δεν τον εμπιστεύομαι πια»

Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος κάνει την ανατροπή-Παραδίνεται στην αστυνομία-Ποιο είναι το έγκλημά του;