Ο Σωκράτης πηγαίνει, χωρίς καμία προειδοποίηση, στο σπίτι της οικογένειας Βρεττάκου στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Εκεί, ενημερώνει τον Ισίδωρο, τον Μάνο και τη Μαρίνα ότι έχει κοινοποιήσει στο ίδρυμα την αγωγή για αναγνώριση της πατρότητας της μικρής Αγγελικής και αυτή η εξέλιξη τους ταράζει.

Στη συνέχεια, ο Ισίδωρος, ενοχλημένος από το στενό μαρκάρισμα του Σωκράτη, βάζει φύλακες να φρουρούν συνέχεια το σπίτι του. Την ίδια ώρα, ο τελευταίος πρέπει να πάρει άμεσα αποφάσεις, οι οποίες αναμένεται να αλλάξουν τη ζωή του κοριτσιού. Παράλληλα, η Μυρτάλη προσπαθεί να φτιάξει τη σχέση της με την Ισμήνη, ζητώντας της να βρίσκεται στο σπίτι όταν θα ντυθεί νύφη. Η ημέρα του γάμου του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης φτάνει. ‘Ολοι προετοιμάζονται και ο Λυκούργος νιώθει μεγάλη συγκίνηση που πρόκειται να συνοδέψει την κόρη του στην εκκλησία και να την παραδώσει στον γαμπρό. Παρόντες στον γάμο αλλά και στη βάφτιση που θα ακολουθήσει είναι όλοι, εκτός από τον Ισίδωρο, ο οποίος αρνείται να παρευρεθεί λόγω του Κωνσταντίνου και όσων συμβαίνουν με την Αγγελική.

Αργότερα, ο Μιχάλης συναντάει την Εύα και τον Χρήστο στην ταβέρνα και υποψιάζεται ότι κάτι ερωτικό συμβαίνει μεταξύ τους, ενώ η Δήμητρα μαθαίνει από τον Πότη για το ερωτικό παρελθόν του Στάθη με την Ιουλία και πέφτει από τα σύννεφα. Συγχρόνως, η Ιουλία παραδέχεται στην Αθηνά ότι αγαπάει ακόμα τον Στάθη και εκείνη τη συμβουλεύει να χωρίσει οριστικά με τον Γιώργη και να φτιάξει ξανά τη ζωή της με τον άντρα που αγαπάει.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε απόσπασμα από τη σειρά του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Βίκος «παίζουν» ξύλο για την Αγγελική!

Maestro: Παντρεμένος ο Ορέστης – Η Αλεξανδρα ανατρέπει όσα ξέραμε