Η Αθηνά από τη σειρά Η Γη της Ελιάς εδώ και πολύ καιρό, δέχεται το έντονο ερωτικό ενδιαφέρον του Μιχάλη. Η ίδια, αν και φαίνεται να κολακεύεται, δεν δέχεται με τίποτα να κάνει οτιδήποτε μαζί του.

Ο εισαγγελέας όμως είναι πάντα κοντά της και αυτό θα γίνει ακόμα πιο έντονο όταν η Αθηνά θα μπει σε έναν πραγματικά θανάσιμο κίνδυνο!
Η Αθηνά δεν θέλει με τίποτα να προχωρήσει στο παραμικρό με τον Μιχάλη. Η Μαργαρίτα που είναι πάντα κοντά της όμως συνεχώς την προτρέπει να του δώσει μία ευκαιρία. Το ίδιο κάνει και η μητέρα της η Μαρία, που την πιέζει να δει με καλό μάτι τον Μιχάλη. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα αρχίσουν να μεταδίδονται από την Κυριακή 15 Ιανουαρίου. η Αθηνά συνεχίζει να κρατάει αυτή τη στάση. Το πράγματα όμως θα γίνουν διαφορετικά και οι καταστάσεις θα αλλάξουν αφού η Αθηνά θα αρχίσει και πάλι να κινδυνεύει. Κι ενώ όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά και η Αθηνά να ξεπερνάει όλο αυτό το μαρτύριο που έζησε μέσα στη φυλακή και ν’ αφήνει τις κακές αναμνήσεις πίσω, όλα αλλάζουν με μια περίεργη άφιξη στην Αρεόπολη.
Η Βαγγελιώ, που είχε κάνει τόσο κακό στην Αθηνά. είχε ορκιστεί την ημέρα της αποφυλάκισής της να την καταστρέψει και δεν το… ξέχασε!

Έτσι, στέλνει μια κολλητή τον που ζει στην Αθήνα να πάει στη Μάνη και να βρει την Αθηνά. Tnς έχει δώσει όλα τα στοιχεία της και όλο όσα είχε μάθει γι’ αυτήν από την παρέα που έκαναν στη φυλακή. Η εντολή της Βαγγελιώς δεν είναι μόνο να της πάρει χρήματα. αλλά να την κάνει να πληρώσει ακόμα και με την ίδια της τη ζωή!

Η μυστηριώδης αυτή γυναίκα φτάνει στη Μάνη και πλησιάζει με κάποιο τρόπο την Αθηνά η οποία είναι ανυποψίαστη για το ποια είναι και τι σκοπό έχει. Αφού λοιπόν στην αρχή κερδίζει την αποδοχή της και λίγο από την εμπιστοσύνη της, αρχίζει να της κάνει τη ζωή κόλαση.

Η Αθηνά θα μιλήσει στον Μιχάλη κι εκείνος θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν να την προφυλάξει αλλά και να τη σώσει από την αδίστακτη γυναίκα και από την εντολή που έχει πάρει από τη Βαγγελιώ για να τη σκοτώσει. Έτσι, μέσα από όλη αυτή τη σχέση, η Αθηνά με τον Μιχάλη θα έρθουν πολύ κοντά!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε απόσπασμα από τη σειρά του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Σπίτι με το MEGA: Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τον Πάνο Κιάμο

Μιλγουόκι Μπακς: Ρεκόρ καριέρας από τον Αντετοκούνμπο αλλά «αυτοκτονία» κόντρα στους Μπουλς

ALPHA: Επαναφέρει το J2US τον Μάρτιο;