Ο Κουράκος αντιδρά έντονα με την απόφαση της Δήμητρας στη σειρά Η Γη της Ελιάς να δεχτεί χωρίς δεύτερη σκέψη τη μυστική επικίνδυνη αποστολή που της ανέθεσαν οι ανώτεροί της. Οι δυο τους διαφωνούν και ο καβγάς δεν αργεί να φουντώσει.

Η Αρετή, με μεγάλο ενθουσιασμό ανακοινώνει στη Βασιλική και την Ασπασία την πρόταση γάμου που της έκανε ο Τάσος και την απόφασή της να τον παντρευτεί για να σκάσει ο Στάθης. Η Βασιλική έχει αμφιβολίες και τις εκφράζει.

Ο Αποστόλης και η Αναστασία τα ξαναβρίσκουν και συμφωνούν να παντρευτούν σε δύο χρόνια. Όσο περνούν οι μέρες, ο Φίλιππος αισθάνεται όλο και πιο άσχημα για τον χωρισμό του με τη Βασιλική, αλλά κανείς τους δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει ένα βήμα πίσω. Ο Δημοσθένης πιέζει για μία ακόμη φορά την Ασπασία να μην προχωρήσει με το διαζύγιο και την απειλεί ότι στην αίθουσα του δικαστηρίου θα ακουστούν όλα.

Η Ασπασία όμως δεν δείχνει να τον φοβάται. Ο Τζον και η Αθηνά προχωρούν τη σχέση τους. Η Δήμητρα, μεταμφιεσμένη, ξεκινάει τη μυστική της αποστολή. Ο Πότης ξεφουρνίζει στην Αρετή την εγκυμοσύνη της Ιουλίας. Η Αρετή γίνεται πυρ και μανία με την εγκυμοσύνη της Ιουλίας κι απειλεί θεούς και δαίμονες. Ο Στάθης, προκειμένου να ηρεμήσει την Ιουλία, αναγκάζει τον Πότη να πάει στην Αρετή και να ανακαλέσει όσα της είπε.

Η παρακολούθηση στο σπίτι του Ρουσσέα συνεχίζεται και η Δήμητρα καταφέρνει να μπει μέσα και να ψάξει για αποδείξεις και ναρκωτικά. Η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι, αλλά ο Ισίδωρος διατηρεί ακόμα τις επιφυλάξεις του απέναντί της. Το ειδύλλιο του Τζον και της Αθηνάς εξελίσσεται, αλλά η Φιλιώ βάζει συνεχώς εμπόδια. Η Αριάδνη και η Μαρίνα αρχίζουν να γίνονται φίλες, αλλά η Αριάδνη δεν βρίσκει ακόμα το θάρρος να της εξομολογηθεί την παράνομη σχέση της με τον Χρήστο.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Το ναυάγιο: Τέλος από το MEGA

MotoGP Riders 2024 : Οι γίγαντες ξυπνούν από τον ύπνο τους!

Σασμός: Αυτό θα είναι το τέλος του Βασίλη Μπισμπίκη