Η Αρετή στη σειρά Η Γη της Ελιάς, συνεχίζει ακάθεκτη να μη θέλει τον Φίλιππο, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να χωρίσει το ζευγάρι. Διαπιστώνει ότι παρά τις προσπάθειές της με τις κατάρες και τις φωνές, δεν έχει κάνει τίποτα. Ολα αυτά μάλλον έχουν φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Ετσι αποφασίζει να βρει άλλο τρόπο να τους διαλύσει…
Μετά την παρότρυνση της Ασπασίας, η Αρετή αποφασίζει να πάει στην ψυχολόγο που επισκέπτεται και η Ασπασία. Εκεί ανοίγει την καρδιά της και κυρίως της μιλάει για το μεγάλο αγκάθι που έχει στην ψυχή και που έχει να κάνει με την κόρη της, η οποία, όπως της λέει, της έχει γυρίσει την πλάτη για χάρη του Φίλιππου.

Η ψυχολόγος της αναφέρει κάποια πράγματα που έχει κάνει λάθος στη ζωή της και για τη συμπεριφορά της που είναι καταστροφική. Ωστόσο η Αρετή για άλλη μια φορά κάνει ό,τι νομίζει αυτή σωστό. Ετσι, επιλέγει να ακούσει αυτό που τη συμφέρει από την ψυχολόγο και κάνει στροφή 180 μοιρών στη συμπεριφορά της, αλλά όχι επειδή έχει αναγνωρίσει τα λάθη της. Μετά από όσα άκουσε, αποφασίζει να προσποιηθεί στη Βασιλική ότι αποδέχεται τον Φίλιππο. Πλησιάζει με σκοπό την κόρη της και κάνει τη μετανιωμένη!

Η Βασιλική ωστόσο δεν μπορεί να την πιστέψει, αλλά η Αρετή συνεχίζει να κάνει την καλή και μάλιστα στον Φίλιππο, τον οποίο συναντά στον δρόμο και αντί να αρχίσει τις κατάρες όπως έκανε, τον καλημερίζει και του γλυκομιλάει. Ο Φίλιππος παραξενεμένος το λέει στη Βασιλική και εκείνη αρχίζει να σκέπτεται ότι όντως η μητέρα της έχει αλλάξει.

Όπως όμως όλα δείχνουν, το ζευγάρι αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά να τη βάλει στη ζωή του. Στο μεταξύ η Αρετή ήδη έχει στήσει στο μυαλό της το νέο της πανούργο σχέδιο, που δεν είναι άλλο από το να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, να καταφέρει να «τρυπώσει» μέσα στην οικογένειά τους και από εκεί να κάνει τα αδύνατα δυνατά με πονηριές, για να τους χωρίσει. Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει ή θα την πάρουν γρήγορα χαμπάρι…

 

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 29/3: ΕΠΙΚΟ πετσόκομμα της Μελίνας και των social στη Μαριαλένα

Viral: Ο «γύπας» των Social Media έγινε remix και προκαλεί πανικό στα κλαμπ

Παγιδευμένοι: Ανατροπή με τον Βλάσση-Αποκαλύπτεται η κρυμμένη αλήθεια!