Η δήλωση της Αθηνάς στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς ότι δεν θέλει στον γάμο της την Αμαλία, φέρνει την τελευταία στα όριά της και αποφασίζει να βρει τρόπο για να εκθέσει την Αθηνά, απέναντι σε όλους και κυρίως στον Ισίδωρο. Έτσι της ζητάει να συναντηθούν για να λύσουν κάθε παρεξήγηση, έχοντας όμως καταστρώσει ένα σατανικό σχέδιο. Στην συνάντησή τους, αφού η Αθηνά την αντιμετωπίζει με ειλικρίνεια, λέγοντας της τι πιστεύει για εκείνη, η Αμαλία την καταγράφει με το κινητό της.

Λίγο αργότερα πηγαίνει στον Ισίδωρο και κάνοντας το Θύμα του λέει: «Ισίδωρε, πρέπει να ακούσεις τι μου λέει η Αθηνά». Η Αμαλία όμως έχει κάνει κοπτοραπτική στη συνομιλία και του δίνει να ακούσει μια μονταρισμένη η οποία εκθέτει την Αθηνά. Ο Ισίδωρος γίνεται έξαλλος, ενώ η Αμαλία φροντίζει να του βάλει κι άλλες φιτιλιές, μέχρι που ο Ισίδωρος φωνάζει την Αθηνά για να της εκφράσει την οργή του. Όμως μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει: «Επειδή ξέρω πόσο δολοπλόκο είναι, πήρα κι εγώ τα μέτρα μου, Ισίδωρε. Άκουσε λοιπόν τώρα την πραγματική μας συνομιλία».

Ο Ισίδωρος, αφού της λέει ότι λυπάται, παίρνει τη μεγάλη απόφαση: «Αμαλία, θέλω να φύγεις τώρα από το σπίτι. Μάζεψε σε παρακαλώ τα πράγματά σου και εξαφανίσου. Δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου», της λέει. Η Αμαλία πιστεύοντας ότι θα του περάσει πηγαίνει την άλλη μέρα στο δημαρχείο, αλλά ο Ισίδωρος τη διώχνει κι από εκεί: «Απολύεσαι Αμαλία, τι δεν έχεις καταλάβει;», της λέει. Έτσι αντιλαμβάνεται πως τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και επιτίθεται ξανά στην Αθηνά, απειλώντας την ανοιχτά: «Εσύ φταις που χώρισα με τον Ισίδωρο. Στ’ ορκίζομαι ότι θα το πληρώσεις ακριβά. Θα σε καταστρέφω», της λέει.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 31/5 spoiler: Θα γίνει ατομικό το παιχνίδι;

Με τα δεδομένα που υπάρχουν στην ΠΑΕ Άρης, η παραμονή Μάντζιου είναι η πιο safe επιλογή

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης σώζει την Ιουλία- Εκεί την κρύβει