Βλέποντας η Ειρήνη στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς ότι ο Δημοσθένης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε γάμο με την Ελένη, αρχίζει να πιέζει την Ασπασία να γυρίσει: «Άσε τους εγωισμούς και γύρνα σπίτι πριν να είναι αργά. Σου το είπα ότι ο μπαμπάς έχει αποφασίσει να προχωρήσει τη ζωή του με την Ελένη. Γύρνα πριν το μετανιώσεις και χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο», της τονίζει. Την ίδια ώρα, η Αρετή υποφέρει κλεισμένη στη φυλακή και, το κυριότερο, νιώθει πως την έχουν ξεχάσει όλοι και από την ένταση λιποθυμάει μέσα στο κελί της.

Στο μεταξύ, η Ισμήνη τελικά βρίσκει να πουλήσει την επιχείρησή της και αρχίζει να κάνει όνειρα για το τι θα κάνει στο μέλλον. Μάλιστα αρχίζει να οραματίζεται το νέο κέντρο αισθητικής που θέλει να φτιάξει και αισθάνεται πολύ όμορφα γι’ αυτό. Παράλληλα, η Φιλιώ δέχεται να μετακομίσει ο Τζον στο σπίτι τους: «Φυσικά και θέλω να μείνει εδώ μαζί μας, εξάλλου περνάω πολύ καλά μαζί του», λέει στην Αθηνά, η οποία την ακούει με απίστευτη χαρά. Στο μεταξύ, η Αμαλία εμφανίζεται ξανά στο ελαιοτριβείο, προκαλώντας έντονη ανησυχία στον Μάνο για το πώς θα εξελιχθεί πάλι αυτό, καθώς πλέον τον κρατάει στο χέρι.

Την ίδια ώρα, ο Στάθης θέλοντας να απομακρύνει την Αριάδνη από τον Χρήστο, τη φέρνει σε επαφή με έναν φίλο του ξενοδόχο για να πιάσει δουλειά στην επιχείρησή του, αλλά εκείνη αρνείται να αλλάξει δουλειά: «Γιατί το κάνεις αυτό; Σου έχω πει ότι δεν πρόκειται να φύγω από την ταβέρνα. Τη δουλειά μου την αγαπάω και δεν την μπλέκω στα προσωπικά μου», του εξηγεί.

Παράλληλα, όλοι προσπαθούν να κοπάσουν την καταιγίδα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Χρήστο, με πρώτη και καλύτερη την Ισμήνη, που προσπαθεί να πείσει την Αφροδίτη ότι κάνει λάθος. «Αφροδίτη μου, σου το λέω εγώ, δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη. Ιδέα σου είναι. Πώς μπορείς να καταλάβεις κάτι τόσο σοβαρό, από ένα βλέμμα; Έχεις κάνει λάθος», υποστηρίζει, αλλά η Αφροδίτη δεν πείθεται και συνεχίζει να έχει αμφιβολίες ζητώντας από τον Χρήστο να χωρίσουν: «Ξέρω ότι μ’ αγαπάς, αλλά δυστυχώς δεν μου φτάνει αυτό. Θέλω ο άντρας μου να με γουστάρει, να είναι ερωτευμένος μαζί μου. Κι εσύ δεν είσαι. Καλύτερα να χωρίσουμε», του λέει.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 8/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Ακρίβεια: Βενζίνη για χρυσό αγόρασαν οι εκδρομείς του Πάσχα – Πάνω από 2 ευρώ

Το Προξενιό της Ιουλίας: Αυτή είναι τελικά η γυναίκα με την κάπα- Το τέλος της κρυμμένης ταυτότητας πλησιάζει