Η απόπειρα του Ισίδωρου στη σειρά Η Γη της Ελιάς να μεσολαβήσει για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις του εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα με την Αθηνά -στη δίκη της οποίας ήταν κατήγορος, ζητώντας την καταδίκη της-μπορεί να έχει μικροπολιτικά κίνητρα, καθώς στόχος του είναι να εκλεγεί δήμαρχος και θέλει να φέρει όλους τους «προύχοντες» στο ίδιο τραπέζι, θα έχει, ωστόσο, καταλυτικές συνέπειες στη ζωή και των δύο και αλυσιδωτές αντιδράσεις στην κοινωνία της Αρεόπολης!

Καθώς η μάχη για το αξίωμα του δημάρχου κορυφώνεται, ο Ισίδωρος, που εκπροσωπεί το μεγάλο «τζάκι» της Αρεόπολης, είναι αποφασισμένος να συστρατεύσει στο πλευρό του όλες τις εξουσίες της πόλης. Στο μεγάλο τραπέζι που διοργανώνει για να τους αναλύσει το όραμά του για την πόλη και τα σχέδιά του, εάν εκλεγεί δήμαρχος, κεντρική Θέση έχει ο νέος εισαγγελέας της περιοχής Μιχάλης Οικονομέας, αλλά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει κανένα εξέχον μέλος της οικογένειας Βρεττάκου, όπως η Αθηνά, χήρα του Ιπποκράτη Βρεττάκου.
Έπειτα από πολλές προσπάθειες, η Αθηνά πείθεται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον εισαγγελέα που επιδίωκε την καταδίκη και καταστροφή της, παρότι νιώθει μεγάλη αποστροφή γι αυτόν. Η έλξη που αναπτύσσεται μεταξύ τους, μετά το ντροπαλό φλερτ του εισαγγελέα, είναι ακαριαία. Η Αθηνά αντιλαμβάνεται τη διακριτική πολιορκία του και νιώθει όχι μόνο κολακευμένη αλλά και γοητευμένη από τον επίμονο νεαρό δικαστικό λειτουργό. Ωστόσο, η απόπειρά του να τη φιλήσει οδηγεί στη βίαιη αντίδρασή της και τον χαστουκίζει. Χωρίζουν αναστατωμένοι κι οι δυο. Ο Μιχάλης προσπαθεί απεγνωσμένα να επικοινωνήσει μαζί της για να της ζητήσει συγγνώμη. Τελικά, δέχεται τηνπρόσκλησή του να βγουν μαζί και να επανορθώσει για το ατόπημά του. Η Μαργαρίτα στέκεται στο πλευρό της και την ενθαρρύνει να κάνει μια νέα αρχή στη σχέση της μαζί του.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε απόσπασμα της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Σοκ στη Μάνη-Η Αρετή κάνει μάγια σε Στάθη και Ιουλία

«Άκυρο» Ιβάν Σαββίδη για μεταγραφή!

Το Μεγάλο Παζάρι: Επανέρχεται μετά από χρόνια!