Ο Γιώργης έχει στήσει την Ιουλία στον τοίχο στη σειρά Η Γη της Ελιάς με την παγίδα που της έστησε και πώς το διαζύγιό τους. Τι θα γίνει όμως μόλις η Ιουλία μάθει ότι ο Γιώργης είναι ερωτευμένος εδώ και καιρό με την Ευτυχία;

Τα νέα επεισόδια της σειράς θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Κυριακή 15 Ιανουαρίου και εκεί θα δούμε την Ιουλία να δέχεται πρόταση γάμου από τον Στάθη! Τρελά ευτυχισμένη του λέει το «ναι», ωστόσο του ζητάει λίγο χρόνο για να ορίσουν την ημερομηνία και να κανονίσουν ο γάμος να είναι κάτι πολύ απλό, ίσως και πολιτικό, αν και έχουν το φόβο ότι ο Ισίδωρος που είναι πλέον δήμαρχος, δε θα δεχτεί να τον τελέσει.

Την ίδια στιγμή ο Γιώργης  συνεχίζει να πολιορκεί την Ευτυχία και να της ζητά να είναι κανονικό ζευγάρι!

Ωστόσο η Ευτυχία, αν και καίγεται για τον Γιώργη, έχει πολλούς ενδοιασμούς για το αν πρέπει να συνεχίσουν και μάλιστα να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους.

Αυτή κατάσταση θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Η κοπέλα δεν δέχεται να είναι ανοιχτά με τον Γιώργη καθώς είναι πολλά αυτά που φρενάρουν μια τέτοια απόφαση. Οι σκέψεις συνεχώς τη βασανίζουν. Από τη μια τον θέλει σαν τρελή κι εκείνος στην κυριολεξία λιώνει. Από την άλλη σκέφτεται ότι η Ιουλία είναι μια γυναίκα που της έχει σταθεί πάρα πολύ και που φυσικά είναι το αφεντικό της.

Επίσης, αυτό που δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της είναι ότι η ίδια έχει σκοτώσει άνθρωπο. Πώς θα μπορέσει να χτίσει μια τόσο σοβαρή σχέση με τον αστυνόμο. πάνω σε ένα ψέμα. Όλα αυτά την κάνουν διστακτική, κάτι που ο Γιώργης δεν μπορεί να καταλάβει.

Κάποια στιγμή όμως η αλήθεια θα βγει στο φως και η Ιουλία θα μάθει ότι ο Γιώργης με την Ευτυχία ήταν και είναι ερωτευμένοι και μάλιστα πολύ καιρό πριν, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος μαζί της.

Η Ιουλία θα γίνει έξαλλη. Θα τρελαθεί από την κοροϊδία του πρώην συζύγου της, αλλά και από τη στάση της Ευτυχίας, την οποίο εκτιμούσε.

Μάλιστα, της έρχεται στο μυαλό συνέχεια η σκηνή που ο Γιώργης την έπιασε στο κρεβάτι με τον Στάθη και το απαξιωτικό του βλέμμα, αλλά και ότι της έτριψε στα μούτρα το γεγονός ότι εκείνος είπε ότι δεν θα πήγαινε με άλλη γυναίκα πριν χωρίσου!

 Η Ιουλία τρελαίνεται και δεν αργεί να επιτεθεί πρώτα στον Κουράκο, που του λέει ότι είναι ψεύτης και ότι την κορόιδευε. Παράλληλα τα βάζει και με την Ευτυχία και η κοπέλα ντροπιάζεται τόσο πολύ. Μάλιστα νιώθει ότι θέλει η γη να την καταπιεί, ενώ αποφασίζει να σταματήσει με τον Γιώργη και να φύγει ακόμα και από τους ελαιώνες!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε απόσπασμα από τη σειρά του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Πρωταγωνίστρια έβαλε βέρα και μάλιστα χρυσή!

Ολυμπιακός: Άγχος! Τι θα γίνει με αυτόν τον παίκτη! Θέλει να τον πουλήσει!

Άγρια Γη: Η Όλγα θέλει να διαλύσει την Ρένα;