Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Δημοσθένη στη σειρά Η Γη της Ελιάς, να της δώσει διαζύγιο αλλά εκείνος την εκβιάζει λέγοντας ότι θα πει σε όλους για τα καμώματά της.

Στο μεταξύ εντείνει εκβιασμό του στον Ισίδωρο, ο οποίος υποχρεώνεται να πει τα πάντα στην οικογένειά του αλλά και στον Κουράκο, προκειμένου να καταφέρει να εξουδετερώσει τον εκβιαστή του. 

Ο Στάθης, που δεν έπαψε ποτέ να αγαπά και να νοιάζεται την Ιουλία, κάνοντας δεύτερες σκέψεις για το ενδεχομενο να γίνουν οικογένεια, τη φροντίζει λίγο παραπάνω, γεγονός που προκαλεί τη ζήλια και την αντίδραση της κόρης τους Αριάδνης, φέρνοντας τον σε πολύ δύσκολη θέση.

Την ίδια ώρα, η Βασιλική και η Αρετή μαθαίνουν ότι η Αριάδνη πήρε το επίθετο του πατέρα της και γίνονται έξαλλες από θυμό. Ο Δημοσθένης δίνει ραντεβού στον Ισίδωρο, προκειμένου να εισπράξει τα χρήματα του εκβιασμού. Εκείνος αφήνει τα χρήματα σε ένα ερημικό σημείο, που του έχει υποδείξει, αλλά η αστυνομία συλλαμβάνει τον κακοποιό που πηγαίνει να τα πάρει για λογαριασμό τού Δημοσθένη.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο Βαγιάκος εξηγεί στον Δημοσθένη την ιδέα του για να ξεφορτωθούν από την Αρεόπολη τον Κουράκο και τη Δήμητρα, που τους χαλάνε συνέχεια τις δουλειές. Η Αθηνά πηγαίνει στο Σούνιο και εκεί η Μαρία της έχει ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη, δείχνοντάς της το βιβλίο που έχει γράψει. Η Αθηνά ξεκινάει να το διαβάζει, αγνοώντας πως πρόκειται για τη βιογραφία της, και παθαίνει σοκ απο όσα αναφέρονται σε αυτό.

Η Μαργαρίτα, την ίδια ώρα, μένει άναυδη όταν η Θεοδώρα της ανακοινώνει πως είναι έγκυος. Θυμωμένη, λέει στον Παρασκευά ότι είναι έγκυος κι αυτός τρομοκρατείται στην ιδέα ότι μπορεί εκείνη να κρατήσει το παιδί. Η Αρετή δέχεται απρόσμενη επίσκεψη από έναν άντρα στο μαγαζί, που την ξαφνιάζει…

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

 

Όλες οι ειδήσεις

ALPHA: Βάζει τέλος στην επιστροφή Κοκλώνη γι’ αυτή τη σεζόν;

Καταιγίδα σπουδαίων ονομάτων για το Rolex 24 2024 στο Daytona

Η Μάγισσα: Τότε θα τελειώσουν τα γυρίσματα