Ο Δημοσθένης στη σειρά Η Γη της Ελιάς, από τότε που επέστρεψε στη Μάνη, δείχνει αποφασισμένος να αποκτήσει όσο περισσότερη εξουσία γίνεται, προκειμένου να γίνει ο νέος ισχυρός άντρας, και να τον τρέμουν όλοι. Γι’ αυτό καταστρώνει το ένα σχέδιο μετά το άλλο και τώρα στο στόχαστρό του βάζει τη Μυρτάλη.

Ο άντρας, έχοντας  μάθει πόσο φιλόδοξη είναι και την περιουσία που έχει στο όνομά της, αποφασίζει να την προσεγγίσει και να την καλέσει για φαγητό στο σπίτι του. Μάλιστα, αποκαλύπτει στην Ασπασία το σχέδιο που έχει. Δηλαδή να την πλησιάσει, αρχικά, σε φιλικό επίπεδο και μέρα με την ημέρα να τη συμβουλεύει να κάνει διάφορες ενέργειες που θα την πάνε ένα βήμα παρακάτω. Στην πραγματικότητα, όμως, όλη η περιουσία της θα περάσει στο δικό του όνομα.

Η Ασπασία, αν και είναι αρκετά επιφυλακτική, αποφασίζει να βοηθήσει τον σύζυγό της, προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει.

Εντωμεταξύ να θυμήσουμε ότι η σειρά του MEGA τελειώνει την προτελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου η σειρά. Κι αυτό λόγω της μακράς διαρκείας «ανακωχή» στη μάχη της prime time που σχεδιάζουν να προχωρήσουν τα κανάλια, διακόπτοντας από κοινού τη μετάδοση πρωτότυπων προγραμμάτων για σχεδόν έναν μήνα!

Κάτι ανάλογο σχεδιάζουν και τώρα οι τηλεοπτικοί σταθμοί, οι οποίοι, μετά την απόφαση για κοινή εκκίνηση της σεζόν στις 19 Σεπτεμβρίου, επανέρχονται στο τραπέζι των συνεννοήσεων με στόχο να αποφασίσουν μια κοινή στάση για το «ημίχρονο» της σεζόν.

Εξαιρούνται τα εορταστικά προγράμματα, καθώς στην καρδιά των εορτών –παραμονή Χριστουγέννων και παραμονή Πρωτοχρονιάς θα μεταδοθούν ο ημιτελικός και ο τελικός του Just The 2 of Us στον Alpha.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Φαντασία: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της mini σειράς του ANT1

Αυτός είναι ο τραγουδιστής που έκανε την απόλυτη επιτυχία στα 80′ με ένα και μόνο τραγούδι που τραγούδησε όλη η Ελλάδα – Τι κάνει τώρα

Παγιδευμένοι: Τότε επιστρέφει στον ANT1 με νέα επεισόδια