Η δολοφονία της Μυρτάλης έχει συγκλονίσει τη ζωή όλων στη σειρά Η Γη της Ελιάς και κυρίως της Μαρίνας και της Ιουλίας που μετά την τραγική είδηση βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η κολλητή της αδικοχαμένης κοπέλας δεν μπορεί να συγχωρήσει στον εαυτό της το γεγονός ότι γνώριζε όσα της είχε κάνει ο Αλέξης και  δεν την προφύλαξε από τη μανία και την τρέλα του.

Πιστεύει ότι έπρεπε να είχε πιέσει τη Μυρτάλη να τον χωρίσει εδώ και καιρό. Μάλιστα, ο θάνατος της φίλης της την έχει επηρεάσει τόσο, που η οικογένειά της φοβάται για την πορεία της εγκυμοσύνης της.

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται, όμως, και η Ιουλία, η οποία, αν και είχε τη Μυρτάλη σαν κόρη της, τον τελευταίο καιρό είχε απομακρυνθεί από κοντά της και δεν κατάφερε να την προστατέψει. Λίγο αργότερα, η Μαρίνα κάνει μία αποκάλυψη που βγάζει εκτός ελέγχου την Ιουλία.

Συγκεκριμένα, λέει σε όλους ότι πριν από έναν χρόνο ο Αλέξης είχε απαγάγει τη Μυρτάλη και η Μαργαρίτα τής είχε ζητήσει να το κρατήσει κρυφό. Στο άκουσμα της είδησης, η Ιουλία τρελαίνεται και χωρίς δεύτερη σκέψη πηγαίνει στο σπίτι της Μαργαρίτας για να λογαριαστεί μαζί της.‘Εξαλλη, της ζητάει τον λόγο που κάλυψε το παλαιότερο έγκλημα του γιου της, κάνοντάς την να νιώσει απαίσια.

Αυτό το γεγονός αλλά και το βάρος των τύψεων που αισθάνεται οδηγούν τη Μαργαρίτα στην απόφαση να πάει στον Ισίδωρο και να υποβάλει την παραίτηση της. Εκείνος, ο Μάνος και η Αθηνά δεν συμφωνούν με αυτή την κίνηση, όμως η Ιουλία κάνει τα πάντα για να την απομακρύνει από τις δουλειές αλλά και τη ζωή τους.

Το μόνο που θέλει είναι να την εκδικηθεί για το κακό που προκάλεσε, καθώς δεν θεωρεί μόνο τον Αλέξη υπεύθυνο για την τραγωδία που βιώνουν αλλα και τη Μαργαρίτα, επειδή τον είχε αφήσει τόσο καιρο ανεξέλεγκτο. Οπότε ξεκινά ενας νέος πόλεμος στη Μάνη με απρόβλεπτες συνέπειες…

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 


Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Κατάθεση- φωτιά καίει τον Δημοσθένη-Αυτός τον καρφώνει!

Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό

Ο Παράδεισος των Κυριών: Έρχεται η ώρα που όλοι περίμεναν-Αυτή μπαίνει φυλακή!