Σε νέες περιπέτειες αναμένεται να μπουν οι Βρεττάκοι στη σειρά Η Γη της Ελιάς, καθώς σε λίγο καιρό καταφθάνει στη Μάνη ο πατέρας της μικρής Αγγελικής. Κανείς δεν περιμένει αυτή την εξέλιξη καθώς η έλευση αυτού του άντρα δεν βάζει σε υποψίες κανέναν, αφού ούτε και ο ίδιος γνωρίζει ότι υπάρχει παιδί.

ΟΑλέξης αποκαλύπτει στη Μαργαρίτα ότι η Κατερίνα τον πλησίασε ερωτικά, ενώ η Εύα περιγράφει στη Βασιλική όσα συνέβησαν με τον Άρη. Η Αρετή πηγαίνει στον Στάθη με προθέσεις συμφιλίωσης, αλλά η συνάντησή τους θα έχει πολύ άσχημη κατάληξη. Η Μυρτάλη κάνει επίθεση στον Κουράκο σχετικά με την Ευτυχία κι εκείνος αντιδρά πολύ έντονα. Η Ιουλία ξεκαθαρίζει μαζί του το ζήτημα της απόκτησης παιδιού. Ο Φίλιππος θα έρθει αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη όταν η Κατερίνα μπει στην κρεβατοκάμαρα και του επιτεθεί ερωτικά.

Ο Αλέξης στο μεταξύ στη σειρά του MEGA, σαμποτάρει την εκδρομή του Χρήστου και της Μυρτάλης, οι οποίοι αναγκάζονται να την ακυρώσουν. Η Μυρτάλη ξεσπά τα νεύρα της στην Ισμήνη και οι δύο συνεργάτιδες δεν Θα αργήσουν να μαλώσουν. Ο Στάθης εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση απέναντι στην Εύα και η Βασιλική της προτείνει να κάνει υπομονή. Ο Λυκούργος αποφασίζει να προχωρήσει τα σχέδια του γάμου του με τη Χάιδω, αλλά μια συνάντηση με τη Ράινα τινάζει στον αέρα την οικογενειακή του ησυχία. Η Ασπασία βλέπει τον Θανάση σε τρυφερό ενσταντανέ με την Αναστασία. Η Κατερίνα νιώθει τον κλοιό να στενεύει και ζητά από τους συνεργάτες της να επισπεύσουν την απαγωγή.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το αποψινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Στις 13 Οκτωβρίου η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα-Η υπόθεση απο το πρώτο επεισοδιο της συγκλονιστικής σειράς

6 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα εγκεφαλικής παράλυσης

Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος αποφυλακίζεται με απόφαση της κυβέρνησης