Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η αγαπημένη δραματική σειρά του MEGA ετοιμάζεται να επιστρέψει στις αρχές Σεπτεμβρίου με ολοκαίνουρια επεισόδια αι ραγδαίες ανατροπές στις ζωές των ηρώων.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, η Βιολέτα ( Φιλιώ Κυριάκου) – φίλη της Βασιλικής από την Καλαμάτα, έρχεται στη Μάνη…και μπαίνει στη ζωή της Βασιλικής και του Φίλιππου.

Σκοπός της, όπως αποκαλύπτει, είναι να βρει μια φίλη της η οποία πιστεύει πως έχει απαχθεί από αγνώστους και βρίσκεται στη Μάνη.
Γρήγορα όμως γοητεύεται από τον Φίλιππο…κάτι το οποίο δεν περνά απαρατήρητο από την πρώην κολλητή της…

Θα είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του ζευγαριού, όταν τελειώσει η περιπέτεια με την απαγωγή της Βασιλικής ή θα εξαφανιστεί από την ζωή τους, όταν τελικά πάρει απαντήσεις για την εξαφάνιση της φίλης της;


Ο Φίλιππος σε μια στιγμή αδυναμίας θα ενδώσει στη γοητεία της, «δημιουργώντας» κάποιο ένοχο μυστικό μεταξύ τους ή δεν θα ακούσει τις ερωτικές σειρήνες που τον καλούν;


Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια – Αρετή και Χάιδω έρχονται κοντά

 

Η απαγωγή της Βασιλικής φέρνει για πρώτη φορά κοντά Χάιδω και Αρετή .

Παράλληλα ο Στάθης τρομοκρατημένος από τις εξελίξεις της απαγωγής της κόρης του, ερευνά τις δουλειές του ξαδέλφου του Δημοσθένη,καθώς δεν του «κάθεται καλά» ο μεγάλος και ξαφνικός πλουτισμός του.

 

Επίθεση με πυροβολισμούς στην ταβέρνα του Χρήστου

 

Χρήστος ήρθε από τον Καναδά στη Μάνη, έχοντας αφήσει πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς με την εκεί μαφία.

Στη Μάνη όμως κουμάντο κάνει ο Δημοσθένης Καπερνάρος και όπως λέγεται δεν αφήνει άλλους μαφιόζους να κάνουν «δουλειές» στη περιοχή του, ούτε και να εκβιάζουν προστατευόμενούς του.

Έτσι λοιπόν μια μέρα ξαφνικά άγνωστοι εισβάλλουν στη ταβέρνα του Χρήστου και αρχίζουν τους πυροβολισμούς με το μακελειό να είναι προ των πυλών…

Τέλος να σημειώσουμε πως η Μαρία…ίσως μας αφήσει μέσα στη σεζόν, μιας και η υγεία της είναι κακή κατάσταση μετά από τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν πέσει ως κατάρα πάνω στην οικογένεια της.