Μια ανάμνηση με τον Ανέστη προκαλεί στην Ευτυχία στη σειρά Η Γη της Ελιάς, μια απρόσμενη αντίδραση, η οποία παρεξηγείται από τον Κουράκο και φέρνει μεγάλη ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι…

Σύντομα δύο θαμώνες στο καφενείο σχολιάζουν τη δολοφονία του Ανέστη και την ανικανότητα του αστυνόμου να βρει τον δολοφόνο. Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και ο Γιώργης παίρνει την υπόθεση πολύ προσωπικά. ‘Οπως είναι επόμενο, η Άννα και ειδικά η Ευτυχία φοβούνται ότι θα τις ανακαλύψει... Ο Κουράκος, εμφανώς εκνευρισμένος από τα κουτσομπολιά, αποφασίζει να βγάλει τον φάκελο από το αρχείο. Αρχίζει εκ νέου τις έρευνες για τον φόνο και βλέπει ξανά τα παλιά βίντεο…

Από την άλλη, ο Λυκούργος και η Χάιδω αποφασίζουν να προχωρήσουν με τον πολιτικό γάμο τους και το ανακοινώνουν στα πιο κοντινά τους πρόσωπα. Συγκινημένοι, περνούν μαζί το τελευταίο τους βράδυ ως ανύπαντροι και δίνουν αμοιβαίες υποσχέσεις.

Η μέρα του γάμου τους ξημερώνει και αρχίζουν οι πυρετώδεις προετοιμασίες. Η Χάιδω είναι ψύχραιμη και ο Λυκούργος δεν χάνει το χιούμορ του, ενώ δεν παραλείπει να κάνει την καθιερωμένη του βόλτα από το καφενείο.

Η ώρα της τελετής φτάνει. Είναι όλοι εκεί, αλλά τις εντυπώσεις θα κλέψουν Αρετή και Στάθης, που καταφθάνουν μαζί! Μάρτυρες  θα είναι ο Στάθης με τον Μάνο, ενώ ο Ισίδωρος με χαρά ανακοινώνει στο ζευγάρι ότι θα τους περιμένει στο σπίτι του.‘Εχει διοργανώσει ένα μεγάλο τραπέζι προς τιμήν του Λυκούργου και της Χάιδως και οι πιο στενοί φίλοι τους είναι εκεί για να τους ευχηθούν. Η Μαργαρίτα ωστόσο δεν παρευρίσκεται, καθώς δεν έχει συνέλθει ακόμα από τα τραγικά γεγονότα.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Αρένα: Ο Πάτερ Αντώνιος σπάει τη σιωπή του στη Μαρία Αναστασοπούλου

Απίστευτη παραγγελία 50 μπέργκερ στις 3 τα ξημερώματα, έγινε viral! (vid)

OPEN, MEGA, ΑΝΤ1: Ολική ανατροπή για τις ψυχαγωγικές εκπομπές