Ο τραυματισμός της Αμαλίας στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, μετά την επιθετική συμπεριφορά του Μάνου προκαλώντας της στραμπούληγμα στο χέρι γεννά ερωτηματικά σε όποιον την βλέπει αλλά εκείνος την έχει απειλήσει ότι αν μιλήσει θα το πληρώσει ακριβά.

Μετά την αποφυλάκιση της η Κούλα πηγαίνει στην Αρεόπολη, βρίσκει την Ασπασία και μετακομίζει στο σπίτι της Αρετής.

Ο αστυνόμος Κουράκος εκδηλώνει λιποθυμική τάση και αποφασίζει να κάνει εξετάσεις ενώ η Χάιδω βυθίζεται όλο και περισσότερο στο πένθος της.

Η Ειρήνη η καταλαβαίνει ότι ο Βαγιάκος την παρακολουθεί και τον ξαφνιάζει δυσάρεστα με την αντίδραση της. Ένας περαστικός κοιτάζει επίμονα τη Μαρίνα και ο Μάνος θεωρώντας ότι τη φλερτάρει του επιτίθεται με μανία.

Παρά τις αντιδράσεις του Στάθη η Χάιδω παίρνει το αυτοκίνητο της και εξαφανίζεται. Πηγαίνει σε ένα μοναστήρι και ζητάει κλαίγοντας από την Ηγουμένη να τη φιλοξενήσουν.

Η γερόντισσα την καλοδέχεται. Η χαροκαμένη μάνα έχει αποφασίσει να μείνει για λίγες ημέρες εκεί και να προσευχηθεί καθώς την πνίγουν οι τύψεις πως η ίδια προκάλεσε τη δολοφονία του παιδιού της.

Αργότερα ειδοποιεί τον Λυκούργο ότι είναι καλά κι εκείνος ενημερώνει τους υπόλοιπους καθώς όλοι ήταν ανήσυχοι για την εξαφάνιση της. Ο Παρασκευάς προσπαθεί να βγάλει από το μυαλό της Ειρήνης τις ιδέες περί γάμου.

Παράλληλα ο Μάνος περνάει από αυτόφωρο για τον ξυλοδαρμό του άντρα που κοίταξε επίμονα τη Μαρίνα ενώ η Αμαλία δε χάνει την ευκαιρία να ενημερώσει τον Ισίδωρο, ότι ο γιος του έχει επιτεθεί και στην ίδια τραυματίζοντας την.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 16/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Ζευγάρι ανακαλύπτει κοινές λέξεις σε Ελλάδα και Τουρκία και γίνεται το απόλυτο Viral

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτό έκρυβε το πρόωρο τέλος της εκπομπής της;