Η υπαστυνόμος Δήμητρα Γιατράκου στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, θα είναι στο στόχαστρο του κυκλώματος που εξάρθρωσε αφού θα ζητήσουν εκδίκηση.

Το γεγονός ότι το δεξί χέρι του Κουράκου είχε μεταμφιεστεί σε Ράινα και μπόρεσε να ξεμπροστιάσει ολόκληρο κύκλωμα, δεν θα περάσει απαρατήρητο. Ωστόσο η ίδια δε μοιάζει να φοβάται!

Προφανώς αυτό που της δίνει… θάρρος είναι το γεγονός ότι ερωτεύεται τον Αποστόλη. Εκείνος, αν και στην αρχή δεν φαινόταν ενθουσιασμένος με την ιδέα, φάνηκε να αλλάζει γνώμη όταν την είδε με την στολή.

Όπως φαίνεται, Δήμητρα και Αποστόλης θα ζήσουν ένα μεγάλο έρωτα κάτι που άξιζε στον Δημήτρη μετά τα όσα πέρασε με την Ευτυχία και το άδοξο τέλος τους.

Οι δύο τους μοιάζουν να είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι κάθε φορά που συναντιούνται και αν και στην αρχή η σχέση φαινόταν μάλλον απίθανη, τελικά θα ταιριάξουν μεταξύ τους. Εκείνος μπορεί να ήταν ιδιαίτερα σοβαρός και να του φαινόταν αποκρουστικό το θέαμα με την «Ράινα», όμως τώρα που η Δήμητρα αποκάλυψε την πραγματική της ταυτότητα, μοιάζουν όλα να παίρνουν το δρόμο τους.

Μάλιστα αυτή που θα σταθεί από την αρχή στο πλευρό τους είναι η αδερφή του Δημήτρη, η Αννούλα που μοιάζει ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την έκβαση της μεταξύ τους σχέσης!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το σημερινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

The Voice: Τέλος πριν την ώρα του λόγω Λιανού και Survivor – Αυτό ακούγεται

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης: Το κανάλι της αναμέτρησης

Eurovision 2023: Αυτός θα είναι ο Έλληνας παρουσιαστής μετά τον Καπουτζιδη;