Ο Λυκούργος είναι χαρούμενος στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς με την απόφαση της Χάιδως να εγκαταλείψει το μοναστήρι και να επιστρέψει. Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, εκείνη όμως διατηρεί αποστάσεις ζητώντας του χρόνο προσαρμογής.

Η Αφροδίτη σκέφτεται να δεχτεί πίσω τον Χρήστο δίνοντας μία ακόμη ευκαιρία στο γάμο τους αλλά αυτός ζηλεύει παράφορα τις νέες παρέες της Αριάδνης.

Ο Παρασκευάς κάνει τα πάντα για να αποφύγει το γάμο με την Ειρήνη και βρίσκει απροσδόκητο σύμμαχο την Ασπασία, ενώ ο Μάνος και η Μαρίνα ανησυχούν για τον Ισίδωρο που παρατείνει την παραμονή του στο Λονδίνο.

Μία μεγάλη έκπληξη αφήνει άφωνους την Βασιλική και τον Λυκούργο καθώς βλέπουν στο κατώφλι του σπιτιού την Χάιδω. Η επιστροφή της γεμίζει χαρά τον Λυκούργο όμως εκείνη του ξεκαθαρίζει πως θέλει τον χρόνο της μέχρι να μπει πάλι η ζωή της στους γνώριμους ρυθμούς.

Ο Παρασκευάς κινδυνεύει να ντυθεί με το ζόρι γαμπρός και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αφού ο Δημοσθένης τον έχει τρομάξει πολύ και τον πιέζει να αρραβωνιαστεί αμέσως την Ειρήνη. Τίποτα δε δείχνει ότι μπορεί να γλιτώσει το γάμο.

Στο ελαιοτριβείο η Ειρήνη ενθουσιασμένη ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα στα κορίτσια και η Θοδώρα καταρρακώνεται καθώς είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Παρασκευά.

Οι εντάσεις ανάμεσα στο Χρήστο και την Αριάδνη συνεχίζονται με κάθε αφορμή στην ταβέρνα και ο πραγματικός λόγος είναι το γεγονός, ότι δεν μπορούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 13/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Ο Παναγιώτης Βαρούχας είπε κατά λάθος πως έπρεπε να αποβληθεί ο Ποντένσε στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός…

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Αυτό θα είναι το τέλος της σειράς