Όσα ξέρατε για το αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, ξεχάστε το!

Όπως είναι γνωστό στο επεισόδιο που θα προβληθεί το αποψινό βράδυ (19/5) ο Αλέξης σε μία στιγμή κρίσης αλλά και αποκάλυψης μαθαίνει ότι η μοναδική του αγάπη, η Μυρτάλη, πρόκειται να διαφύγει από τη φυλακή που εκείνος την έχει κλειδώσει, και να πάει στην Ελβετία.

Όσοι γνωρίζουν το ευέξαπτο του χαρακτήρα του ξέρουν πολύ καλά τι σχεδιάζει μέσα στο θολωμένο του μυαλό. Χωρίς λοιπόν να είναι σε θέση να το σκεφτεί, και χωρίς φόβο αφού έχει τυφλωθεί από το πάθος του, σκοτώνει την νεαρή κοπέλα! Λίγο αργότερα που συνειδητοποιεί το έγκλημα που έχει διαπράξει, τηλεφωνεί στη μητέρα του και της εξομολογείται την αποτρόπαια πράξη του.

Το MEGA όμως, που ξέρει ότι τα μεγάλα επεισόδια θα φέρουν και μεγάλα… νούμερα στο σταθμό, αποφάσισε να κάνει την ανατροπή!

Έτσι, εκτάκτως, σήμερα Παρασκευή, το επεισόδιο της δραματικής σειράς που διαδραματίζεται στη Μάνη, δεν θα προβληθεί στις 21:00 όπως καθημερινά άλλωστε, αλλά στις 21:40, αφήνοντας έτσι και τους τελευταίους να… σχολάσουν, και τα δελτία να έχουν τελειώσει.

Η αναμονή μπορεί να είναι μικρή αλλά τα όσα θα προβληθούν θα είναι τεράστια αφού τα γεγονότα έχουν ήδη μπει στην τελική ευθεία και τα όσα θα παρακολουθήσουμε να γίνονται απλά θα μας συγκλονίσουν!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

 

Έρωτας Φυγάς: Ανατροπή- Η Ελπίδα σώζει την Αθηνά από βέβαιο θάνατο!

Ένα κρίσιμο Σαββατοκύριακο για τη Mercedes F1

Η Γη της Ελιάς: Η απόφαση της Αθηνάς σοκάρει τον Λυκούργο-Ο Ορέστης προκαλεί ταραχή στη Μάνη!