Ο Ορέστης στη σειρά Η Γη της Ελιάς, το πρώτο σχεδόν πράγμα που έκανε όταν πάτησε το πόδι του στη Μάνη ήταν να πάει στον τάφο του Κίμωνα. Ηθελε να δει το μνήμα και τη φωτογραφία του ανθρώπου που του χάρισε τη ζωή και γι αυτό δεν θέλησε να δώσει καμία εξήγηση ή μάλλον καλύτερα, να πει ένα ψέμα στη Χρυσούλα που τον είδε στο κοιμητήριο. Η αποκάλυψη αυτή φυσικά θα γίνει πολύ αργότερα κι ενώ ο Ορέστης θα έχει μπει για τα καλά στη ζωή των ηρώων. Τόσο στη ζωή του Δημοσθένη και της Ασπασίας όσο και στη ζωή της Δήμητρας. Όπως θα δούμε, ο Ορέστης έρχεται σε επαφή με τον Δημοσθένη στο καφενείο, όπου καταλήγουν να παίζουν τάβλι. Ο Δημοσθένης του λέει ότι είναι καλύτερος στο μπιλιάρδο και έτσι κανονίζουν να συναντηθούν, χωρίς φυσικά ακόμα να είναι φανερές οι προθέσεις του.

Λίγο αργότερα ο Ορέστης επισκέπτεται τον Δημοσθένη στο σπίτι για να παίξουν μπιλιάρδο. Εκεί γνωρίζει και την Ασπασία, η οποία δείχνει μια ανεξήγητη συμπάθεια προς το πρόσωπό του. Μάλιστα του ανοίγεται για τον γιο της. Του λέει ότι αυτοκτόνησε και έτσι ο Ορέστης μαθαίνει για τον φριχτό τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του ο Κίμωνας. Την επόμενη μέρα η Δήμητρα, με τη βοήθεια της Ασπασίας, ψάχνει πάλι στο σπίτι για στοιχεία εναντίον του Δημοσθένη, ενώ η Αννα που γλυκοκοιτάζει τον Ορέστη πασχίζει να μάθει περισσότερα πράγματα για τον όμορφο τουρίστα που την έχει αναστατώσει, αλλά εκείνος κρατάει τα χαρτιά του κλειστά.

Ο Ορέστης λοιπόν που είναι στην πραγματικότητα αστυνομικός, προσπαθεί να βρει την άκρη με τη δολοφονία του Κίμωνα και σε αυτό θα έχει τη βοήθεια της Δήμητρας, της πρώην συντρόφου του νεκρού Καπερνάρου.

Ωστόσο και ενώ οι έρευνες τρέχουν, ανάμεσά τους αρχίζει να υπάρχει ένα έντονο φλερτ που ενδεχομένως και θα οδηγήσει σε έναν μεγάλο έρωτα όπως άλλωστε αποκάλυψε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Τηλέραμα.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τέλος αυτή η ηθοποιός από τη σειρά-Έτσι το ανακοίνωσε!

Το μεγάλο λάθος με τον Μπιέλ!

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης τελειώνει με τον Βίκο-Αυτό είναι το σχέδιό του