Ένας μυστηριώδης άντρας φτάνει στη Μάνη για να ταράξει τους πρωταγωνιστές της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς». Ο λόγος για τον Ορέστη Αντωνιάδη, τον οποίο ενσαρκώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και έρχεται για να μείνει.

Ποιος είναι ο ρόλος του και πόσα μυστικά κρατάει κρυμμένα; Ο Ορέστης Αντωνιάδης, που θα κάνει την εμφάνισή του στα επεισόδια που θα προβληθούν τη Μεγάλη Εβδομάδα, κρύβει πολύ περισσότερα από όσα θα δείξει αρχικά.

Καταφτάνει στη Μάνη ως απλός τουρίστας, όμως ο χαρακτήρας συνδέεται άμεσα με τον αδικοχαμένο Κίμωνα. ‘Ετσι, πολύ σύντομα θα γίνει ο εφιάλτης του Δημοσθένη. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή!

Ο Ορέστης Αντωνιάδης είναι ένας γυμναστής από την Αθήνα που έχει το δικό του γυμναστήριο στην περιοχή του Περιστερίου. Πηγαίνει στην Αερόπολη ως τουρίστας και φαίνεται ένας απλός και φιλήσυχος άντρας. Αμέσως γίνεται αγαπητός και συνδέεται με τα περισσότερα πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας. Σιγά-σιγά, όμως, αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας του και σύντομα αποκαλύπτεται η αλήθεια που κρύβει. Θα δούμε τον Ορέστη να επισκέπτεται το νεκροταφείο όπου είναι θαμμένος ο Κίμωνας, γεγονός που φανερώνει ότι οι δύο άντρες γνωρίζονταν. Μάλιστα, ο εν λόγω χαρακτήρας, που οπλοφορεί νόμιμα, αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη της αλήθειας γύρω από τον θάνατο του νεαρού Καπερνάρου.’Ολοι πιστεύουν ότι ο Κίμωνας αυτοκτόνησε και ο μόνος που γνωρίζει τη σοκαριστική αλήθεια είναι ο πατέρας του, Δημοσθένης, ο οποίος μπαίνει στο στόχαστρο του Ορέστη και μετατρέπεται στον ζωντανό εφιάλτη του. Συγκεκριμένα, ο Ορέστης γίνεται η σκιά του και παίζει καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη των εγκλημάτων του. Σημειώνεται ότι ο νέος ήρωας πρόκειται να παρα-μείνει στο σίριαλ και την επόμενη σεζόν.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Χαμός με τις αποκαλύψεις για τον νεκρό Κοσμά-Αυτός χάνει τον ύπνο του

Η νέα «τρελή» μεταγραφή του Μαντί Καμαρά

Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα κάνει την ανατροπή-Ο Θέμης σκοτώνει τον Βίκο;