Ο Στάθης μαθαίνει για το σπίτι που νοικιάζει η Θοδώρα στη σειρά Η Γη της Ελιάς  και δείχνει ενδιαφέρον καθώς δεν έχει που να μείνει. Την ίδια ώρα η Αρετή ενημερώνεται ότι ο Στάθης χώρισε και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Αρχίζει να σκέφτεται τρόπους για να τα ξαναβρεί μαζί του.

Η Ιουλία λέει στην Μαρίνα ότι έχει απογοητευτεί από το Στάθη και θέλει να χωρίσουν οριστικά. Ο Μάνος και ο Δημοσθένης προσπαθούν να πείσουν το Στάθη να αναθεωρήσει για το χωρισμό του αλλά εκείνος είναι ανένδοτος ενώ ύστερα από συνεννόηση με την Μαργαρίτα νοικιάζει το σπίτι της Θεοδώρας.

Μετά τις εξελίξεις αυτές όμως ο Ισίδωρος αλλάζει την άποψή του για το Στάθη και λέει στην έκπληκτη Ιουλία ότι έπραξε λανθασμένα. Εκείνη δε δείχνει διατεθειμένη να κάνει πίσω.

Ο Ορέστης καταγγέλλει την επίθεση που δέχτηκε στον Κουράκο, ο όποιος δεσμεύεται να το ερευνήσει. Ο Δημοσθένης απ’ την άλλη καταριέται που η απόπειρα απέτυχε και προσπαθεί να μάθει τα πάντα για τον Ορέστη. Ο Μάνος και η Μαρίνα κάνω σχέδια για το μωρό που έρχεται ενώ η μικρή Αγγελική δε χάνει ευκαιρία να γκρινιάζει. Η Μαργαρίτα αρχίζει να συνηθίζει στην παρουσία της Θοδώρας στο σπίτι της και νιώθει όμορφα που έχει κάποιον να φροντίζει. Ο Λυκούργος έχει πλέον αναρρώσει και επιστρέφει στο σπίτι του. Την ίδια ώρα η Ισμήνη χτυπάει το κουδούνι στο σπίτι του δότη.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αποκάλυψη για τον ανώνυμο δότη-Ποιος δεν θα χαρεί;

Οριστικό για Βαλμπουενά…

Σασμός: Η Καλλιόπη κρυφακούει τον παπά με την Μαρίνα-Αυτό ετοιμάζει ο Νικολής!