Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τη Χάιδω στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Ο εμπρησμός που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή τόσο της ίδιας όσο και της Βασιλικής αλλά και της μικρής Στελλίτσας την έχει θoρυβήσει. Ποιος και γιατί να θέλει να τους κάνει κακό; Τη Χάιδω την έχουν ζώσει τα φίδια, καθώς στο μυαλό της ήδη στριφογυρνά το έγκλημα που διέπραξε, η δολοφονία του αδίστακτου Βαφέα. Και αυτό το μεγάλο μυστικό τής φαίνεται η μόνη λογική εξήγηση για ό,τι συνέβη.

‘Οσο περνά ο καιρός, λοιπόν, τόσο πείθεται ότι βρίσκεται στο στόχαστρο κάποιων που θέλουν να την εκδικηθούν για το φονικό και συνεπώς να βλάψουν εκείνη και τα πρόσωπα που αγαπά. Στο μεταξύ, ανυποψίαστη, η Χάιδω δεν φαντάζεται ότι ο… συμπαθής Μιλτιάδης, που περιτριγυρίζει την ίδια, τον Φίλιππο και τη Βασιλική, έχει έρθει με αυτόν ακριβώς τον σκοτεινό σκοπό στην Αρεόπολη. Στα νέα επεισόδια μάλιστα θα εμφανιστεί και ο αδελφός του, που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις, αφού έρχεται για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Βαφέα.
Οι ανατροπές σύμφωνα με το Τηλέραμα, αναμένεται να είναι πολλές και ο Λυκούργος θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει την οικογένεια. Αγνοεί ωστόσο αυτό που του κρύβει η γυναίκα του. Με την πλάτη στον τοίχο, η Χάιδω κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να παραδεχτεί το έγκλημά της και θα του ομολογήσει όλα τα τραγικά γεγονότα. Ο Λυκούργος θα σοκαριστεί όταν ακούσει πως η γυναίκα που αγαπά έβαψε τα χέρια της με αίμα και θα θυμώσει που τόσο καιρό τού έκρυψε την αλήθεια. Σιγά σιγά όμως θα ανακτήσει την ψυχραιμία του και θα αρχίσει να δείχνει κατανόηση για τα κίνητρά της. Εξάλλου πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι για να αντιμετωπίσουν αυτόν τον νέο κίνδυνο, για το καλό το δικό τους αλλά και των παιδιών τους.

 

Η Γη της Ελιάς: Τρίτος κύκλος στο MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Ασύλληπτο: Τόσα θα παίρνει ο Ντάνος την εβδομάδα για να μπει στο νέο Survivor!

Καιρός για μπάνια στη θάλασσα λέει ο Καλλιάνος – Που θα έχουμε πρόσκαιρες βροχές

Σασμός: Τέλος πασίγνωστη πρωταγωνίστρια για να πάει στην ΕΡΤ;