Η Ιουλία εκφράζει στην Μυρτάλη στη σειρά Η Γη της Ελιάς τις ανησυχίες της για την σχέση της με τον Αλέξη. Η Μυρτάλη όμως δεν συμμερίζεται την γνώμη της και την αντιμετωπίζει σχεδόν επιθετικά. Η Άννα και ο Λεωνίδας μετά τον καβγά τους χωρίζουν και η Βασιλική παρατηρεί ότι ο Φίλιππος έρχεται όλο και πιο κοντά στην Ειρήνη.
Μάλιστα δείχνει να νοιάζεται για εκείνη. Η Αθηνά μιλάει με σκληρά στον Αλέξη με το γεγονός ότι σήκωσε το χέρι του στην Μαργαρίτα αλλά τα λόγια της πάνε στο βρόντο.

Κάποιος προσπαθεί να διαρρήξει το σπίτι της Αρετής μέσα στη νύχτα και εκείνη παίρνει την καραμπίνα και τον πυροβολεί. Για κακή της τύχη αστοχεί και τραυματίζει ένα περαστικό ο όποιος την επόμενη μέρα πηγαίνει στο τμήμα και κάνει καταγγελία.

Ο Πότης επιβεβαιώνει τις φήμες δείχνοντας στον Στάθη φωτογραφία που δείχνει ότι Ειρήνη να πηγαίνει σχολείο στη Σπάρτη. Η Αρετή βρίσκεται στο τμήμα αντιμέτωπη με τον άνθρωπο που πυροβόλησε.

Η παρεξήγηση λύνεται αλλά η Αρετή επηρεασμένη από τη Χρυσούλα βάζει άλλα πράγματα στο μυαλό της για τον άντρα που παραλίγο να σκοτώσει. Ο Ισίδωρος πηγαίνει καλεσμένος για φαγητό στο σπίτι της Αμαλίας και οι συζητήσεις τους δείχνουν ότι οι δυο τους έχουν πολλά κοινά.

Ο Κουράκος γίνεται έξαλλος όταν βλέπει το Βαγιάκο να φλερτάρει την Ευτυχία και δηλώνει πλέον έτοιμος να επισημοποιήσει την σχέση τους. Οι δυο τους κάνουν βόλτα στο δάσος και φτάνουν στο σημείο που ανακαλύφθηκε το πτώμα του Ανέστη.

Εκείνη τη στιγμή η Ευτυχία αναστατώνεται και η ταραχή της είναι έκδηλη. Αργότερα η κρυφή τους σχέση βγαίνει στο φως. Όταν ο Πότης ανακαλύπτει ότι είναι κανονικά μαζί ο Κουράκος τον απειλεί προκειμένου να μην πεις σε κανέναν για τις φωτογραφίες που είδε στο κινητό του.

Ωστόσο όταν ο Λυκούργος πηγαίνει βόλτα με το Φίλιππο στο βουνό πέφτουν πάνω σε μια τρυφερή στιγμή ανάμεσα στον Κουράκο και την Ευτυχία και το λένε στην Χάιδω και στην Βασιλική. Την ίδια ώρα ο Πότης προσπαθεί να ψαρέψει την Ευτυχία για την σχέση της με τον αστυνόμο αλλά εκείνη το παίζει ανήξερη.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA


Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 14/2: Ο Power Ranger Τάκης και το ζεύγος Μαριαλένα – Σάκης έκανε χαμό!

Ο Μίτσελ δεν φεύγει και ετοιμάζει δύο μεγάλες επιστροφές!

Survivor All Star: Ρε Ντάφυ, πολιτικοποιήθηκες κι εσύ με τον Άδωνι;