Ο Στάθης καιρό τώρα προσπαθεί να καταλάβει με ποιον είναι ερωτευμένη η κόρη του στη σειρά Η Γη της Ελιάς αλλά δεν έχει βγάλει άκρη. Η Ιουλία από την άλλη του είχε βάλει την ιδέα λέγοντάς του ότι μπορεί να είναι κάποιος ποντρεμένος. Ετσι, αρχίζει να ψάχνει λίγο, όπου παρατηρεί μια παραπάνω οικειότητα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη και τη ρωτάει ευθέως αν ο Χρήστος είναι το αγόρι που έχει ερωτευτεί. Η αντίδραση της Αριάδνης στο σχόλιο του Στάθη είναι όμως πολύ περίεργη κι αυτό του δημιουργεί την υποψία πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Χρήστο.  Την ίδια στιγμή όμως και ο Κωνσταντίνος καλεί τον Χρήστο σπίτι του και τον ρωτάει επίσης στα ίσια αν παίζει κάτι με την Αριάδνη τονίζοντάς του ότι θα το εκτιμήσει αν απαντήσει ειλικρινά.

Τότε ο Χρήστος του λέει τη μισή αλήθεια ότι δηλαδή δε συμβαίνει τίποτα το ιδιαίτερο. Κάτι πήγε να γίνει, αλλά σταμάτησε πριν αρχίσει καν.

Λίγο αργότερα ο Κωνσταντίνος μιλάει c στην Ισμήνη για το «περαστικό» φλερτ του Χρήστου και της Αριάδνης κι εκείνη γίνεται καχύποπτη. Του λέει ότι δεν τον πιστεύει και ότι θα το ψάξει η ίδια ενώ αποφασίζει να λάβει τα μέτρα της.

Την ίδια ώρα ο Στάθης σιγουρεύεται όλο και ι περισσότερο για το μπλέξιμο της Αριάδνης με τον ανιψιό τού καλύτερου του φίλου και τρέμει για την ημέρα που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την κοινωνία της Μάνης. Μάλιστα, επειδή δεν αντέχει να ζει με την αμφιβολία, σκέφτεται να παρακολουθήσει την Αριάδνη για να σιγουρευτεί.

Παράλληλα η Ισμήνη αναλαμβάνει δράση και καλεί την Αριάδνη στο σπίτι της και τη ρωτάει ευθέως αν συμβαίνει κάτι ανάμεσα σε κείνη και τον Χρήστο, κάτι που τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς η κοπέλα τα χάνει και δεν ξέρει τι να απαντήσει.

Λίγο αργότερα η Αριάδνη μιλάει στον Χρήστο γι’ αυτή τη συνάντηση λέγοντας ότι αιφνιδιάστηκε και ότι την κόλλησε – κανονικά στον τοίχο! Εκείνος, έξαλλος, πηγαίνει να βρει την Ισμήνη! Τη ρωτάει με ποιο δικαίωμα κάλεσε την Αριάδνη ενώ της τονίζει ότι απαιτεί να μην ανακατευτεί ξανά στη ζωή του και επίσης να αφήσει την Αριάδνη ήσυχη και μάλιστα σε έντονο ύφος. Ο καβγάς ανάμεσα στα ξαδέλφια δεν αργεί να φουντώσει με την Ισμήνη να του λέει να τη χωρίσει!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Σοκ για τον Γρηγόρη-Μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί!

MotoGP VR46 2024: Βγάζει μάτι του Valentino το κομμάτι!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει-Τρέμει ο δολοφόνος της Νέλλυς!