Η Ειρήνη στη σειρά Η Γη της Ελιάς, φλερτάρει με τον Λεωνίδα στα κρυφά, αλλά οι γονείς της την υποψιάζονται. Ο Φίλιππος και η Βασιλική βγαίνουν ραντεβού και επιχειρούν να αναζωπυρώσουν το πάθος τους. Η Μυρτάλη πηγαίνει στην αστυνομία για να κάνει αίτηση για άδεια οπλοφορίας, τελικά όμως καταλαβαίνει ότι δεν θα είναι και τόσο εύκολο όσο νόμιζε… Ο Στάθης και η Εύα συναντιούνται στον δρόμο και μιλάνε. ‘Ομως τους βλέπει τυχαία ο Χρήστος και τους παρεξηγεί… Το κρυφό ειδύλλιο του Γιώργη και της Ευτυχίας αποκαλύπτεται, αφού ο Στάθης τούς βλέπει να φιλιούνται…
Η Χάιδω ενημερώνει τον Λυκούργο για όλα όσα έχουν μεσολοβήσει ανάμεσα στη Μαργαρίτα, τον Αλέξη και την Αθηνά. Ο Λυκούργος με τη σειρά του μοιράζεται τον προβληματισμό του με τον Μιχάλη, που τον συμβουλεύει να έχει τον νου του, καθώς χωρίς καταγγελία δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Η Μαργαρίτα με τη Χάιδω αποφασίζουν να κάνουν ένα γλέντι, για να αλλάξουν διάθεση. Η Άννα μαθαίνει ότι η Ειρήνη βγαίνει με τον Λεωνίδα, σε αντίθεση με τον Δημοσθένη, ο οποίος δεν μπορεί να βρει με ποιον κυκλοφορεί η κόρη του.

Ο Στάθης ανακοινώνει στην Ιουλία πως η Ευτυχία και ο Κουράκος είναι ζευγάρι και εκείνη νιώθει ανακούφιση, επειδή ο πρώην της προχώρησε τη ζωή του.

Στο μεταξύ, η Αθηνά, οργισμένη, περνά στην αντεπίθεση και προειδοποιεί τον Αλέξη πως, αν ακουμπήσει ξανά εκείνη ή τη Μαργαρίτα, την επόμενη ώρα θα βρεθεί στη φυλακή. Η Δήμητρα για μια ακόμα φορά θα τρυπώσει στο σπίτι του Δημοσθένη και θα ψάξει για στοιχεία εναντίον του. ‘Οταν όμως το σκάει, χτυπάει το χέρι της… Ο Κουράκος το μαθαίνει και της απαγορεύει να ξαναμπεί κρυφά στο σπίτι του Καπερνάρου.

Από την άλλη, η οριστική υιοθεσία της Αγγελικής φέρνει ανακούφιση στους Βρεττάκους και γλυκόπικρα συναισθήματα στην Αντιγόνη. Αυτό το ευχάριστο συμβάν γίνεται η αφορμή να αποφασίσει ο Ισίδωρος να ρίξει νερό στο κρασί του και να μονιάσει με την Ιουλία. Στο μεταξύ, οι καβγάδες ανάμεσα στην Αντιγόνη και τον Άρη είναι συνεχείς, παρά τις προσπάθειες της Εύας και του Χρήστου να τους συμφιλιώσουν. Σύντομα οι εντάσεις ανάμεσά τους κορυφώνονται και τελικά ο Άρης και η Αντιγόνη χωρίζουν.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις 

Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος ξεμπερδεύει μία και καλή με την Κύρα;

Euroleague 25η αγωνιστική: Αποτελέσματα και βαθμολογία

Σασμός: Ο Σταύρος συνέρχεται και κανείς δεν του λέει την αλήθεια!