Η Μαργαρίτα στη σειρά Η Γη της Ελιάς γίνεται έξαλλη μόλις μαθαίνει ότι ο Αλέξης ανοίγει μαγαζί! Τον ρωτάει τι ακριβώς είναι αυτό που κάνει αφού κλέβει την πελατεία του ανθρώπου που τον ευεργέτησε!

Η Δήμητρα στο μεταξύ, ερευνά την πληροφορία που της έδωσε η Εύα και αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Δημοσθένης έχει κάποια εμπλοκή με τη στρατολόγηση του Αρη στο καρτέλ των ναρκωτικών. Η Μυρτάλη δρομολογεί την αποχώρησή της από τη Μάνη, πίσω από την πλάτη του Αλέξη, ενώ εκείνος κάνει όνειρα για το εστιατόριο που θα ανοίξουν.

Ο Ορέστης έρχεται σε επαφή με τον Ισίδωρο με σκοπό να υπενοικιάσει το δημοτικό γυμναστήριο, ενώ η Θεοδώρα εμφανίζεται στο ελαιοτριβείο και ζητάει από τον Μάνο να την προσλάβει. Η Αλκμήνη και η Αντωνία πηγαίνουν στο καφενείο για να παίξουν τάβλι.

Ο Πότης, που πλέον ξέρει ότι οι δύο κοπέλες είναι ζευγάρι, ξεκινά να τις σχολιάζει εκνευρίζοντας την Αννα. Η Μαρίνα πιέζει τη Μυρτάλη να της πει αν φοβάται τον Αλέξη, αλλά εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να αποκαλύψει σε κανέναν το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται. Ο Ορέστης πηγαίνει ξανά στο σπίτι του Δημοσθένη. Τη στιγμή που οι δυο τους παίζουν μπιλιάρδο, φαίνεται ένα όπλο στη ζώνη τού Ορέστη, το οποίο βάζει σε υποψίες τον Δημοσθένη. Ο Ισίδωρος αποκαλύπτει στην Αθηνά πως η Μυρτάλη σκοπεύει να αποχωρήσει από την εταιρεία και της προτείνει έναν τρόπο για να πάρει πίσω τις μετοχές της.

Επιπλέον, ένας ανώνυμος δότης εμφανίζεται και οι ελπίδες για την υγεία του Λυκούργου αναπτερώνονται.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σε σοκ η Όλγα-Έτσι τελειώνει τον Αποστόλη η Ειρήνη

Ο νέος Χάμες που μετράει μέρες στο λιμάνι

Αυτός είναι ο πρώτος Σασμός: Μαθιός και Παύλος συνεργάζονται!