Δε μας αφήνουν στην ησυχία οι σεναριογράφοι της σειράς Η Γη της Ελιάς μιας και στο κάδρο μπαίνει και πάλι ο Κωνσταντίνος του οποίου η ζωή απειλείται!

Ο συνεργάτης του Δημοσθένη φαίνεται ότι περνά δύσκολες στιγμές αφού λαμβάνει απειλητικά μηνύματα αλλά και προειδοποιητικά τηλεφωνήματα που στόχο έχουν να του διαλύσουν την ψυχολογία!

Και ενώ η σύζυγός του η Ισμήνη τον ρωτά συνεχώς τι του συμβαίνει αφού καταλαβαίνει ότι ο ίδιος είναι πολύ ανήσυχος, εκείνος επιλέγει τη σιωπή, αν και μέσα του καίγεται πραγματικά αφού φοβάται μήπως πραγματοποιηθούν οι απειλές τόσο προς τον ίδιο όσο και προς την οικογένειά του.

Από την άλλη, η Αριάδνη, κόρη του Στάθη και της Ιουλίας προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την Βασιλική, παρά την αρχική της αντίσταση.

Ωστόσο η Βασιλική δεν είναι διατεθειμένη να ακούσει ή να αποδεχτεί την Αριάδνη ως μέλος της οικογένειας, ιδιαίτερα μετά τη διαπίστωση ότι η Αριάδνη πήρε το οικογενειακό επώνυμο από τον Στάθη.

Η Αριάδνη προσπαθεί να έρθει σε επαφή και να εξηγήσει τις προθέσεις της, όμως η Βασιλική αρνείται να επικοινωνήσει μαζί της!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Πότε επιστρέφει σε Mega και Netflix!

Ποτά-μπόμπες: Πώς θα τα αποφύγετε και οι παγίδες που κρύβονται στη διασκέδαση της νύχτας!

Έλενα Παπαβασιλείου: Με αυτή την εκπομπή επιστρέφει στο Action 24!