Ενα περίεργο παιχνίδι της μοίρας θα παιχτεί στη σειρά «Η Γη της ελιάς».

Ο Ορέστης το πρώτο σχεδόν πράγμα που έκανε όταν πάτησε το πόδι του στη Μάνη ήταν να πάει στον τάφο του Κίμωνα. Ηθελε να δει το μνήμα και τη φωτογραφία του ανθρώπου που του χάρισε τη ζωή και γι αυτό δεν θέλησε να δώσει καμία εξήγηση ή μάλλον καλύτερα, να πει ένα ψέμα στη Χρυσούλα που τον είδε στο κοιμητήριο. Η αποκάλυψη αυτή φυσικά θα γίνει πολύ αργότερα κι ενώ ο Ορέστης θα έχει μπει για τα καλά στη ζωή των ηρώων. Τόσο στη ζωή του Δημοσθένη και της Ασπασίας όσο και στη ζωή της Δήμητρας. Όπως θα δούμε, ο Ορέστης έρχεται σε επαφή με τον Δημοσθένη στο καφενείο, όπου καταλήγουν να παίζουν τάβλι. Ο Δημοσθένης του λέει ότι είναι καλύτερος στο μπιλιάρδο και έτσι κανονίζουν να συναντηθούν, χωρίς φυσικά ακόμα να είναι φανερές οι προθέσεις του.

Λίγο αργότερα ο Ορέστης επισκέπτεται τον Δημοσθένη στο σπίτι για να παίξουν μπιλιάρδο. Εκεί γνωρίζει και την Ασπασία, η οποία δείχνει μια ανεξήγητη συμπάθεια προς το πρόσωπό του. Μάλιστα του ανοίγεται για τον γιο της. Του λέει ότι αυτοκτόνησε και έτσι ο Ορέστης μαθαίνει για τον φριχτό τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του ο Κίμωνας. Την επόμενη μέρα η Δήμητρα, με τη βοήθεια της Ασπασίας, ψάχνει πάλι στο σπίτι για στοιχεία εναντίον του Δημοσθένη, ενώ η Αννα που γλυκοκοιτάζει τον Ορέστη πασχίζει να μάθει περισσότερα πράγματα για τον όμορφο τουρίστα που την έχει αναστατώσει, αλλά εκείνος κρατάει τα χαρτιά του κλειστά.

Μάλιστα η Άννα θα του κάνει ένα δώρο και ο Πότης δεν θα μπορέσει να κρύψει τη ζήλια του. Ο στόχος του Ορέστη όμως είναι ο Δημοσθένης, ο οποίος έχει αρχίσει να στριμώχνεται άσχημα, καθώς η Εύα ανακαλύπτει κάτι που ίσως ρίξει φως στην υπόθεση των ναρκωτικών και την εμπλοκή του αδελφού της. Στη συνέχεια το αποκαλύπτει στη Δήμητρα, η οποία ερευνά την πληροφορία αυτή και αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Δημοσθένης έχει κάποια εμπλοκή με τη στρατολόγηση του Αρη στο καρτέλ των ναρκωτικών.
Την ίδια στιγμή, ο Ορέστης ετοιμάζει την εγκατάστασή του στη Μάνη και έρχεται σε επαφή με τον Ισίδωρο με σκοπό να υπενοικιάσει το δημοτικό γυμναστήριο για κάλυψη. Αφού έχει δηλώσει γυμναστής και στη συνέχεια πηγαίνει ξανά στο σπίτι του Δημοσθένη. Τη στιγμή όμως που οι δυο τους παίζουν μπιλιάρδο, φαίνεται ένα όπλο στη ζώνη τού Ορέστη, το οποίο βάζει σε υποψίες τον Δημοσθένη.

Στο τέλος του φετινού κύκλου θα δούμε την αλήθεια για εκείνον και τον ρόλο του. Η Δήμητρα από την άλλη θα αρχίσει να τον ερωτεύεται και η καρδιά της θα χτυπήσει και πάλι δίπλα στην καρδιά του… «Κίμωνα», ενώ η Ασπασία θα ανακαλύψει την αλήθεια και θα δεθεί με τον Ορέστη σαν να είναι ο γιος της.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

ΑΝΤ1: Σειρά αποκάλυψη με την Μαρία Καβογιάννη-Ένα ταξίδι μετά και πέρα από το θάνατο!

Tι πραγματικά ισχύει με Μαρτίνς και Ολυμπιακό

Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Άρης-Τον βρίσκουν κρεμασμένο στο κελί του!