Η Μαρίνα εξακολουθεί να κρατά αποστάσεις από τον Μάνο στη Γη της Ελιάς. Εκείνος νιώθει να πνίγεται από την κατάσταση αυτή και της ζητά να γυρίσει πίσω στο σπίτι η Μαρίνα όμως αρνείται! Του λέει ότι πρέπει να καταλάβει ότι χωρίσανε!

Ο Mάvoς μετά από αυτή την αντίδραση αποφασίζει να αλλάξει στάση, ενώ όλα αυτά πλέον τον έχουν οδηγήσει στο να ζητήσει αυτός πια από τη Μαρίνα να χωρίσουν. Της λέει ότι δε χρειάζεται να το τραβάνε άλλο και ας χωρίσουν ήρεμα και πολιτισμένα.

Αυτό βέβαια το κάνει περιμένοντας ότι θα ταρακουνηθεί και θα αλλάξει γνώμη. Η Μαρίνα όμως αντιδρά ακόμα πιο επιθετικά! Του λέει ότι συμφωνεί μαζί του και καλά θα κάνουν να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για το διαζύγιο!

Ο Μάνος πλέον είναι απελπισμένος από την αντίδραση της Μαρίνας η οποία δείχνει να συμφωνεί με τον χωρισμό και ζητά τη βοήθεια του Ισίδωρου μήπως καταφέρει και της αλλάξει γνώμη!

Εκείνος μιλά στη Μαρίνα, αλλά δεν καταφέρνει να τη μεταπείσει. Ακόμα και η Μαργαρίτα προσπαθεί να της μιλήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Λίγο αργότερα ο Μάνoς πηγαίνει στο καφενείο για να ξεσκάσει και συναντά εκεί την Αφροδίτη, με την οποία περνά ένα όμορφο απόγευμα παίζοντας τάβλι και κουβεντιάζοντας. Ωστόσο η Αννα και η Βασιλική τους βλέπουν και πηγαίνουν στη Μαρίνα για να την ταρακουνήσουν αλλά μάταια!
Την επομένη η Αρετή βλέπει τον Μάνο να μπαίνει το βράδυ στο σπίτι της Αφροδίτης και χωρίς δισταγμό δίνει ένα ακόμα δυνατό χτύπημα στην ήδη κλονισμένη σχέση τους…

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Το προξενιό της Ιουλίας: Δύο οικογένειες ζουν έναν εφιάλτη-Θύματα μίσους ο Γρηγόρης και η Ιουλία

Ο Max Verstappen παγκόσμιος πρωταθλητής στο Κατάρ αν…

Οι Πανθέοι: Αυτή η δολοφονία αναστατώνει την οικογένεια-Ποιος φοβάται τον νεκρό;