Ο Mιχάλης Χατζής φτάνει στη σειρά Η Γη της Ελιάς και στην Αερόπολη για να πιάσει δουλειά στο ελαιοτριβείο της οικογένειας Βρεττάκου, καθώς ήδη είχε κλείσει συμφωνία μαζί τους και συγκεκριμένα με τον Ισίδωρο Βρεττάκο, για να τον απαλλάξει από τον μεγάλο φόρτο δουλειάς που έχει. Από την πρώτη στιγμή ο Μιχάλης κερδίζει τη συμπάθεια όλων, καθώς φαίνεται -και έτσι είναι- ένας τίμιος και ακέραιος χαρακτήρας.

Ωστόσο, ο Μιχάλης δεν έρχεται μόνος του στην Αρεόπολη. Προς μεγάλη απογοήτευση του γυναικείου πληθυσμού, μαζί του έρχεται και η αρραβωνιαστικιά του η Νόρα, μια πολύ όμορφη γυναίκα την οποία υποδύεται η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η Νόρα είναι παιδοψυχολόγος, πολύ γρήγορα εναρμονίζεται με το νέο της περιβάλλον και γίνεται φίλη με πολλούς, κυρίως όμως συναναστρέφεται με την οικογένεια του Μάνου και της Μαρίνας, αλλά και με την οικογένεια της Αθηνάς.

Ποιο είναι όμως το αληθινό πρόσωπο αυτής της τόσο φαινομενικά γλυκιάς γυναίκας; Η Νόρα δεν είναι αυτό που δείχνει. Το αληθινό της πρόσωπο το κρύβει πολύ καλά, ακόμα και από τον σύντροφό της τον Μιχάλη, που δεν έχει ιδέα για το ποια γυναίκα έχει στο πλευρό του. Η Νόρα λοιπόν εκμεταλλεύεται εδώ καιρό την ιδιότητά της ως παιδοψυχολόγος για να είναι κοντά σε μικρά παιδιά, τα οποία όμως χρησιμοποιεί για κακούς σκοπούς, καθώς είναι μέλος ενός κυκλώματος που διακινεί παιδική πορνογραφία.

 

Ετσι, φτάνοντας στην Αρεόπολη, αρχίζει να βάζει στο μάτι κάποια παιδιά και κυρίως αυτά που είναι πιο κοντά στο περιβάλλον της, όπως τη μικρή Αγγελική. Ωστόσο, όπως θα δούμε, η δράση της δεν θα συνεχιστεί για πολύ καιρό, καθώς θα αποκαλυφθεί το σατανικό της πρόσωπο και το βρόμικο σχέδιό της και θα πάρει τον δρόμο που της αξίζει. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο ρόλος της Νόρας στη σειρά θα ολοκληρωθεί σε 20 περίπου επεισόδια! Φυσικά και θα χωρίσει με τον Μιχάλη, ο οποίος δεν θ’ αργήσει να γνωρίσει τον αληθινό έρωτα που θα προέρχεται από τη… γη της ελιάς!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ξανά μαζί σε νέα σειρά πρωταγωνιστές του Σασμού

Τριετές συμβόλαιο για τον Hamilton στη Ferrari;

Σάκης Ρουβάς: Ατύχημα για τον τραγουδιστή- Έπεσε στη σκηνή (βίντεο)