Η Αρετή καταφέρνει να κάνει την Μαρίνα ακόμα πιο έξαλλη με τον Μάνο στη Γη της Ελιάς, καθώς της αποκαλύπτει ότι ο άντρας της μπανοβγαίνει στο σπίτι της Αφροδίτης. Ωστόσο μια νέα αποκάλυψη κάνει την Μαρίνα να αναθεωρήσει, να συγχωρέσει τον Μάνο και το ζευγάρι να είναι και πάλι μαζί.

Συγκεκριμένα η Μαρίνα, γίνεται έξαλλη με τον Μάνο μετά την πληροφορία που της έδωσε η Αρετή, και χωρίς να χάσει χρόνο πηγαίνει και του ζητά εξηγήσεις!

Ο Mάvoς στην αρχή τα χάνει και προσπαθεί να δικαιολογηθεί αλλά δεν τον αφήνει να πει λέξη παραπάνω, καθώς δεν γίνεται πιστευτός και η κατάσταση χειροτερεύει! Εκείνη του ζητά να παραδεχτεί ότι έχει σχέσεις μαζί της να τελειώνουν!

Εκείνος, ωστόσο δεν τα παρατάει και προσπαθεί να τη λογικέψει και μαζί μ αυτόν και η Δήμητρα αλλά εκείνη εξακολουθεί να πιστεύει πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον άντρα της και την Αφροδίτη. Ετσι εξακολουθεί να κρατά αποστάσεις από τον Μάνο, παρά τις διαβεβαιώσεις και της Ιουλίας.

Η Μαρίνα αρχίζει να σκέφτεται κάποια πράγματα και αποφασίζει να επιστρέψει στο σπίτι, αλλά ξεκαθαρίζει στον Μάνο ότι το κάνει μόνο για το παιδί!

Στο μεταξύ ο Χρήστος με την Αφροδίτη ήδη έχουν αποφασίσει να γίνουν ζευγάρι και ξαφνικά η Μαρίνα τους βλέπει μαζί! Έτσι αντιλαμβάνεται πόσο έξω έχει πέσει και ζητάει συγγνώμη από τον Μάνο. Εκείνος κλαίει από χαρά και οι δυο τους τα ξαναβρίσκουν.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Γιατρός: Ανατροπή με τα επεισόδια-Θα προβληθούν λιγότερα!

Οι οδηγοί της F1 παίζουν με την φωτιά και η FIA δίνει απαντήσεις για το επικίνδυνο GP του Κατάρ

Σασμός: Τέλος την Δευτέρα-Τι έχει συμβεί;